Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkiye liginde orta sahada.gerekirse iki 6 ile oynayacaksin yoksa deplasmanlarda kasap gibi dogruyorlar yumusak oyuncular maalesef is yapmiyor

Deplasmanda nzonzi donk yapsan bu kadar sikitni cikma nasilsa ilerdr falcao babel fegholui var bir sekildr atarlar

Nzonzi-Wanyama olmaz zaten kısır takımız önde über yetenekler olur bir nebze hak veririm de dünya üzerinde böyle 2liyle çıkan bir takım olduğunu sanmıyorum..

Yaklaşık 2 ay aradan sonra stressiz kafamızı yastığa koyup güzel bir uyku çekme vakti. Çok uzun ve yorucu bir Falcao transfer süreci yaşadık ama buna değeceğine sonuna kadar inanıyorum. Kanırta kanırta 23. şampiyonluğumuza Mayıs 2020 de kavuşacağız. Hepinize iyi geceler büyük GALATASARAY taraftarı...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

esiti olsa iyi olur.. bir tane savaşçı adam lazım..yoksa orta saha çok güçsüz kalır.

Kjaer gelirse bazı maçlar 3'lü stoper oynama ihtimalimiz de gündeme gelebilir

Haluk Yürekli: “Galatasaray, Simon Kjaer ve Taylan Antalyalı ile ilgileniyor.”

Haluk Yürekli Fernandes'i yalanlarken Ali Naci Küçük futbolarenada Diagne giderse Fernandes alınacak demiş. Şimdi hangisine inanacağız?

Seri gelmeseydi belhanda nzonzi önüne yetenekli bir amc isterdim ama şimdi istesem seri yedek kalacak

Haluk Yürekli: “Galatasaray; Diagne, Nagatomo ve Linnes ile her an yollarını ayırabilir. Manuel Fernandes, Galatasaray’ın gündeminde yok.”

Ben buarada nasıl bir video yapacaklar Falcaom için onu çok merak ediyorum

cacaresi maç başına parayla alsak iyi olmaz mı?
EDPP5fJXYAUlOVH

Fiorentina'ya gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt