Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.557
- 12.057
- 1.418
Su seri yerine wanyamayi alsaydik simdi rahat rahat mac izliyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkındayım da kötünün iyisi olarak düşündüm. Luyindama daha geçen asist yaptı, Marcao da Benfica maçında keza. PSG ve Real Madrid'e karşı ne yaparlar bilemiyorum. Stoperde rekabet de yok iyice saldılar banko 11'deler zaten, bonservisleri de alındı.Maicon u elek yaparlar şampiyonlar liginde.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hastane sponsorumuz için güzel transfer olur bencedeEkici kulup bulamadi mi daha, coksek ya
Luyindama ve Marcao'yu zorlayabilecek bir stoper almak zorundayiz, bunu Fatih hoca da biliyor, yoksa bu ikili maclara rahat kafayla cikacaklar. Bakalim yonetim alabilecek mi, kaldi 2 gun.
Luyindama ve Marcao'yu zorlayabilecek bir stoper almak zorundayiz, bunu Fatih hoca da biliyor, yoksa bu ikili maclara rahat kafayla cikacaklar. Bakalim yonetim alabilecek mi, kaldi 2 gun.
Bu adam cidden ne iş yapıyor çok merak ediyorum. Baya zengin biri ve hep geziyor çalışmıyor.
fiorentinayla imzaladıcacaresi maç paşına parayla alsak iyi olmaz mı?
cacaresi maç paşına parayla alsak iyi olmaz mı?
MARABA... Dun aksam 22 sularinda transfer gorusmesine basladigimiz yeni forvetimizin adini yazar misiniz?Merhabalar yeni üye oldum. Tanışma forumuna yazamıyorumbu arada bize acil onyekuru tarzı hızlı sol kanat lazım, babel yedek forvet olarak kalmalı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Turkiye liginde orta sahada.gerekirse iki 6 ile oynayacaksin yoksa deplasmanlarda kasap gibi dogruyorlar yumusak oyuncular maalesef is yapmiyorNe alaka nzonzi varken
Olmazdi cunku iki tane 6 numara almis olurduk o zaman.Su seri yerine wanyamayi alsaydik simdi rahat rahat mac izliyorduk
ben de begenmiyorum linç de yedim üstelik.agır ve ayagı kazmaKjaer’e nedense hic isinamadim
Begendigim bir stoper degil acikcasi
Bizden gitmeden kağnı dan bile yavaştı. Şimdi yuruyordur muhtemelen.Farkındayım da kötünün iyisi olarak düşündüm. Luyindama daha geçen asist yaptı, Marcao da Benfica maçında keza. PSG ve Real Madrid'e karşı ne yaparlar bilemiyorum. Stoperde rekabet de yok iyice saldılar banko 11'deler zaten, bonservisleri de alındı.