Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon u elek yaparlar şampiyonlar liginde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farkındayım da kötünün iyisi olarak düşündüm. Luyindama daha geçen asist yaptı, Marcao da Benfica maçında keza. PSG ve Real Madrid'e karşı ne yaparlar bilemiyorum. Stoperde rekabet de yok iyice saldılar banko 11'deler zaten, bonservisleri de alındı.

Ben en cokta 9 numaraya yakisacak birini aldigimiz icin mutluyum 9 numara benim icin farklidir .Falcao giyecek onu ya dusunun gecen sene Eren Giyiyordu

Luyindama ve Marcao'yu zorlayabilecek bir stoper almak zorundayiz, bunu Fatih hoca da biliyor, yoksa bu ikili maclara rahat kafayla cikacaklar. Bakalim yonetim alabilecek mi, kaldi 2 gun.
Luyindama ve Marcao'yu zorlayabilecek bir stoper almak zorundayiz, bunu Fatih hoca da biliyor, yoksa bu ikili maclara rahat kafayla cikacaklar. Bakalim yonetim alabilecek mi, kaldi 2 gun.

cacaresi maç başına parayla alsak iyi olmaz mı?

Merakla bekliyorum
Kimler gidecek kimler gelecek

Farkındayım da kötünün iyisi olarak düşündüm. Luyindama daha geçen asist yaptı, Marcao da Benfica maçında keza. PSG ve Real Madrid'e karşı ne yaparlar bilemiyorum. Stoperde rekabet de yok iyice saldılar banko 11'deler zaten, bonservisleri de alındı.
Bizden gitmeden kağnı dan bile yavaştı. Şimdi yuruyordur muhtemelen.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt