Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiye liginde orta sahada.gerekirse iki 6 ile oynayacaksin yoksa deplasmanlarda kasap gibi dogruyorlar yumusak oyuncular maalesef is yapmiyor
Deplasmanda nzonzi donk yapsan bu kadar sikitni cikma nasilsa ilerdr falcao babel fegholui var bir sekildr atarlar
ben de begenmiyorum linç de yedim üstelik.agır ve ayagı kazma
aykut kocaman çıkar anca nzonzi-wanyamaNzonzi-Wanyama olmaz zaten kısır takımız önde über yetenekler olur bir nebze hak veririm de dünya üzerinde böyle 2liyle çıkan bir takım olduğunu sanmıyorum..
Mevcut beklerle cok zor. Keske genc ve dinamik beklere sahip olsaydik. Ozellikle Nagatomo baya geriledi.Kjaer gelirse bazı maçlar 3'lü stoper oynama ihtimalimiz de gündeme gelebilir
Kjaer gelirse bazı maçlar 3'lü stoper oynama ihtimalimiz de gündeme gelebilir
Ank..Haluk Yürekli Fernandes'i yalanlarken Ali Naci Küçük futbolarenada Diagne giderse Fernandes alınacak demiş. Şimdi hangisine inanacağız?
bu saatten sonra kimseye inanmaya gerek yok zaten yarın 12-1 gibi kalkarsın kalıyor 35 saatHaluk Yürekli Fernandes'i yalanlarken Ali Naci Küçük futbolarenada Diagne giderse Fernandes alınacak demiş. Şimdi hangisine inanacağız?
Yalnız baya sağlam olurduk önlerinde Nzonzi'yi de düşünürsek baya baya duvar gibi bir hat olurdu şöyle hızlı 2 bek olsa tadından yenmezdiMevcut beklerle cok zor. Keske genc ve dinamik beklere sahip olsaydik. Ozellikle Nagatomo baya geriledi.
cacaresi maç başına parayla alsak iyi olmaz mı?