Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
Simon Kjaer, Mojica veya Banega..
Mr. Didierovski
@didierovski
Galatasaray, Ahmet Bulut’u İspanya’ya yolladı. Bu da benden özel bilgi olsun.
kar topu atarak şampiyon oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mr. Didierovski
@didierovski
Onu demek istemedim, tabiki potansiyelini bulacaksın. Emre yi 39unda almak mesele değil, 12sinde bulmak mesele. Biz son 20 senede bu yuzden fark artık. Ufacık farklar sonucu belirliyor. Daha fazla emre arda cengiz çağlar bulmak lazimBulamazsın. Anca Emre potansiyeli olan birisini bulursun. Olmuş bir Emre'yi 27-28 yaşlarında zaten Avrupa'da 35'e transfer ediyorlar. Ayrıca biz Emre'yi bulduk da bulduğumuz gibi oynattık mı yani? Şu anda lazım Fener'e Emre gibi birisi. 3 yıl sonra gelecek bir Emre'ye Fenerbahçe taraftarının sabrı olduğunu sanmıyorum. Adamlar bu sene şampiyonluk için her yolu mübah görüyorlar. Her türlü pisliği yapacaklar. Sen bana 12 yaşındaki Emre'den bahsediyorsun. Ayıp ediyorsun. Kalbimi kırıyorsun.![]()
@didierovski
Şu anda ekonomik olarak aşırı iyi yönetiliyoruz. Böyle devam edersek neden batalım? Yani şampiyon olmasak bile ona göre bütçe yaparsın olur biter.
Yok bunun grubu vardı.Biri şifresini değiştirip yazmış.Ssleri vardı..bu salak ifşa oldu diye biliyorum.Biri söyluyor bu da yazıyordu
falcao transferi kuşların kimyasını bozmuş 2 haftadır balayında gibilerdi.
Ekli dosyayı görüntüle 58879
Ekli dosyayı görüntüle 58880
Ekli dosyayı görüntüle 58882
Ekli dosyayı görüntüle 58883
Ekli dosyayı görüntüle 58884
Ekli dosyayı görüntüle 58885
Yazi 3 puanla bitirdik ona sukredelim once..kar topu atarak şampiyon oluruz
Devlet olmasa bizim borcumuz daha az olurdu be renktaş. Dursun Özbek resmen peşkeş çekti arazileri. Bitmişti şimdiye borçlar. Ama diğer iki büyük devlet olmasa almışlardı eline. Ama biz devlete rağmen düzelttik ekonomiyi. Ayrıca PL demişsin de PL'ye katılsak yayın gelirleriyle 1 yılda artıya geçeriz 1 milyar liralık eksiden.giren girmiş renktaş şu an sadece dikkat ediliyor
iskoçyada plde filan olsak 3 büyüklere lisans vermezler profesyonel ligler için
devlet yardıma geldi sonunda iyi olsa ne olacak
O saydığı 3 adam gelirse makine gibi takım olur.Yazi 3 puanla bitirdik ona sukredelim once..
Makineyi calistirmak lazimO saydığı 3 adam gelirse makine gibi takım olur.
Devlet olmasa bizim borcumuz daha az olurdu be renktaş. Dursun Özbek resmen peşkeş çekti arazileri. Bitmişti şimdiye borçlar. Ama diğer iki büyük devlet olmasa almışlardı eline. Ama biz devlete rağmen düzelttik ekonomiyi. Ayrıca PL demişsin de PL'ye katılsak yayın gelirleriyle 1 yılda artıya geçeriz 1 milyar liralık eksiden.Bizim durumumuz bayağı iyi şu anda FFP sağolsun. Çünkü 2 senedir bütün gelen başarı paraları, ekran gelirleri falan borçların kapanmasına gidiyor. Erittik iyice borcu. Bu sene de kazanırsak şampiyonluğu iyice rahatlayacağız. Öyle düşün. Sen her ne kadar olumsuz da olsa ben ekonomik olarak tarihimizin Alp Yalman'dan sonraki en iyi yönetimi olduğunu düşünüyor. FFP olmasaydı ne yaparlardı bilemem tabii.
Tamam işte. Potansiyelini bulsan da onun oynaması zaten 5 seneye bulacak. Şu anda ihtiyacı var onların Emre gibi birine senin de demin dediğin gibi. Emre sakatlansa 5 sene sonra olacak adamı mı oynatacaksın? Yoksa şans verilse Emre gibi topçular illa vardır bütün kulüplerin altyapısında. Örneğin bizde Mustafa Kapı var. Yok değil. Ama sen benim demek istediğimi anlamamışsın en başında.Onu demek istemedim, tabiki potansiyelini bulacaksın. Emre yi 39unda almak mesele değil, 12sinde bulmak mesele. Biz son 20 senede bu yuzden fark artık. Ufacık farklar sonucu belirliyor. Daha fazla emre arda cengiz çağlar bulmak lazim