Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulamazsın. Anca Emre potansiyeli olan birisini bulursun. Olmuş bir Emre'yi 27-28 yaşlarında zaten Avrupa'da 35'e transfer ediyorlar. Ayrıca biz Emre'yi bulduk da bulduğumuz gibi oynattık mı yani? Şu anda lazım Fener'e Emre gibi birisi. 3 yıl sonra gelecek bir Emre'ye Fenerbahçe taraftarının sabrı olduğunu sanmıyorum. Adamlar bu sene şampiyonluk için her yolu mübah görüyorlar. Her türlü pisliği yapacaklar. Sen bana 12 yaşındaki Emre'den bahsediyorsun. Ayıp ediyorsun. Kalbimi kırıyorsun. :)
Onu demek istemedim, tabiki potansiyelini bulacaksın. Emre yi 39unda almak mesele değil, 12sinde bulmak mesele. Biz son 20 senede bu yuzden fark artık. Ufacık farklar sonucu belirliyor. Daha fazla emre arda cengiz çağlar bulmak lazim

Şu anda ekonomik olarak aşırı iyi yönetiliyoruz. Böyle devam edersek neden batalım? Yani şampiyon olmasak bile ona göre bütçe yaparsın olur biter.

giren girmiş renktaş şu an sadece dikkat ediliyor

iskoçyada plde filan olsak 3 büyüklere lisans vermezler profesyonel ligler için

devlet yardıma geldi sonunda iyi olsa ne olacak

fernandes olmazsa cyprien herhalde gelir

falcao transferi kuşların kimyasını bozmuş 2 haftadır balayında gibilerdi.

1567295522955.webp

1567295650465.webp

1567295756175.webp

1567295784602.webp

1567295813412.webp

1567295851370.webp

Falcao' da yarin icin heyecanli yuksek ihtimal adam uyuyamamis 😃 Yarin yolculuk var yat uyu dimi

Banega icimde bir yara..

Gelmis olsa diagne varken bile cok daha iyi bir oyunumuz olurdu.

Marcao icin ise 1 ay once gelen cazip teklifleri reddettigimize yanalim hep beraber.

giren girmiş renktaş şu an sadece dikkat ediliyor

iskoçyada plde filan olsak 3 büyüklere lisans vermezler profesyonel ligler için

devlet yardıma geldi sonunda iyi olsa ne olacak
Devlet olmasa bizim borcumuz daha az olurdu be renktaş. Dursun Özbek resmen peşkeş çekti arazileri. Bitmişti şimdiye borçlar. Ama diğer iki büyük devlet olmasa almışlardı eline. Ama biz devlete rağmen düzelttik ekonomiyi. Ayrıca PL demişsin de PL'ye katılsak yayın gelirleriyle 1 yılda artıya geçeriz 1 milyar liralık eksiden. :D Bizim durumumuz bayağı iyi şu anda FFP sağolsun. Çünkü 2 senedir bütün gelen başarı paraları, ekran gelirleri falan borçların kapanmasına gidiyor. Erittik iyice borcu. Bu sene de kazanırsak şampiyonluğu iyice rahatlayacağız. Öyle düşün. Sen her ne kadar olumsuz da olsa ben ekonomik olarak tarihimizin Alp Yalman'dan sonraki en iyi yönetimi olduğunu düşünüyor. FFP olmasaydı ne yaparlardı bilemem tabii.

Devlet olmasa bizim borcumuz daha az olurdu be renktaş. Dursun Özbek resmen peşkeş çekti arazileri. Bitmişti şimdiye borçlar. Ama diğer iki büyük devlet olmasa almışlardı eline. Ama biz devlete rağmen düzelttik ekonomiyi. Ayrıca PL demişsin de PL'ye katılsak yayın gelirleriyle 1 yılda artıya geçeriz 1 milyar liralık eksiden. :D Bizim durumumuz bayağı iyi şu anda FFP sağolsun. Çünkü 2 senedir bütün gelen başarı paraları, ekran gelirleri falan borçların kapanmasına gidiyor. Erittik iyice borcu. Bu sene de kazanırsak şampiyonluğu iyice rahatlayacağız. Öyle düşün. Sen her ne kadar olumsuz da olsa ben ekonomik olarak tarihimizin Alp Yalman'dan sonraki en iyi yönetimi olduğunu düşünüyor. FFP olmasaydı ne yaparlardı bilemem tabii.

bu yönetimi suçlamıyorum zaten dediğim gibi olan olmuş şu an olmadığı için olmuyor

plde olsak dediysem bu borç oranıyla demek istedim zaten yani gelire göre bu kadar büyük borçlu takımlara lisans vermezler

Onu demek istemedim, tabiki potansiyelini bulacaksın. Emre yi 39unda almak mesele değil, 12sinde bulmak mesele. Biz son 20 senede bu yuzden fark artık. Ufacık farklar sonucu belirliyor. Daha fazla emre arda cengiz çağlar bulmak lazim
Tamam işte. Potansiyelini bulsan da onun oynaması zaten 5 seneye bulacak. Şu anda ihtiyacı var onların Emre gibi birine senin de demin dediğin gibi. Emre sakatlansa 5 sene sonra olacak adamı mı oynatacaksın? Yoksa şans verilse Emre gibi topçular illa vardır bütün kulüplerin altyapısında. Örneğin bizde Mustafa Kapı var. Yok değil. Ama sen benim demek istediğimi anlamamışsın en başında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt