- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Adam sallana sallana oynuyor su anda ve herkesin ustunde. Herif manyak birsey. Bir de onye kalsaydi bu sezonNzonzi bir de tam kapasite çıksa tam bir duvar çarpan sekiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sallana sallana oynuyor su anda ve herkesin ustunde. Herif manyak birsey. Bir de onye kalsaydi bu sezonNzonzi bir de tam kapasite çıksa tam bir duvar çarpan sekiyor![]()
Onyekuru'yu severim ama Babel'in etkisini görüyoruz Onyekuruyla 1-0 geriye düştüğümüz Kayseri maçını çeviremezdik Babel 1 penaltı aldı üstüne 1 de uzaktan attı bize set hücumları lazım futbol olarak hızlı kanat futbolu yerine net pas oyununa evrilmeliyiz muhtemelen de son eksik parça yarın geliyorAdam sallana sallana oynuyor su anda ve herkesin ustunde. Herif manyak birsey. Bir de onye kalsaydi bu sezon
sarıkuş karakuş baykuş
üçüde bir oldular bize savaş ilan ettiler
birgün bunlar birleşecek
başakfenertaş spor olacaklar
4 büyükler dönemi bitecek
3 kuş bir aslan dönemi başlayacak
Konyada kus, rizede kus, denizli de, lan ne oluyor geri kalan takimlar hepsi kus galiba![]()
Şampiyonlar ligi veya Avrupa'da başarı istiyorsak yeri gelecek Cenk bekleyecek yeri gelecek Babel bekleyecek yeri gelecek 4-4-2 oynayacağız yeri gelecek 4-3-3 farklı oyunlar ve farklı sistemler olması gereken de bu senede Türkiye kupasıyla beraber 50-55 maça çıkacağızCenk bedelsiz kiralanıyorsa Bjk ye gider bence ayrıca bizim önceliğimiz artık forvet olmamalı Falcao Babel Adem gerekirse Erencan var zaten tek forvet oynayacağımız garanti Cenk gelip Falcao’nun arkasında mı bekleyecek o maaşla ?
Ek bilgi biz yendiğimizde de Real de Uefa Süper kupası yoktu. Realden önce aldık o kupayı.kuşlara karşı yapılmış güzel bir yorum (ekşiden)
van persie'nin fenerbahçe'de yatması normaldi. düşünün adamı transfer ediyorsunuz, müzenizi gezdirip general heringtın kupasını gösteriyorsunuz. şimdi falcao'nun galatasaray'da bir hafta içinde yaşayacaklarını anlatayım sizlere. müzeye götürülecek bu adam, sizin o iki gram beyninizle dalga geçtiğiniz uefa ve süper kupalar gözüne gözüne sokulacak. denilecek bak kardeşim, bu uefa kupası arsenal tarihinin en iyi kadrosunu 10 kişi kalmış takımla yenerek kazandık. henry, seaman, şuker, overmars, başlarında arsene wenger falan güçleri bize yetmedi. bu kupa alındığında arsenal'in müzesinde uefa kupası yoktu. bak kaplan kardeş, bu da uefa süper kupası bu kupayı da avrupa futbol tarihinin en büyük takımı real madrid'i yenerek aldık. o zaman kadrolarında prime zamanında olan figo, raul, roberto carlos falan var, kalede efsane casillias.
cezalar iptal mi oldu
cezalıydım ben yazabiliyorum
Çok ciddiydim halbuki. S Sports ve TRT Spor veriyor işte İngiliz Ligi'ni.Milletle tassak gecme sebebini sorabilir miyim?
o zaman tesekkurler falcaofalcaonun şerefinedir sanırım![]()
Yönetim açıklama yaptı bu akşam. 10 günden az cezası olanların cezası kalktı.cezalar iptal mi oldu
cezalıydım ben yazabiliyorum