Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü altyapıdan Ozan Kabak gibi birisi çıkacak A Takım'a. Ama Semih yerine altyapıdan çocuklar da oynar yani yılda en az 2-3 maç. 4. stoper olarak altyapıdan biri daha iyi olur her türlü. Artı Donk da var en kötü. Hem altyapıdan birisini çıkartırsak kontenjan sağlanmış olur. Benim derdim Ahmet Çalık. Tamam büyük maçlarda iyi oynuyor yalan yok. En azından görevini yapıyor sıçıp sıvamadan. Ama Anadolu takımlarına karşı hiçbir şekilde güvenilmez bir adam. Bu sene gönderilmeliydi. Ama olmadı maalesef. Yapacak bir şey yok.

En az Bi tane bekimizin yenilememiz şart umarım o yönde de bir çalışma vardır

Yahu bu fenerlilere ne olmus bu ne ozguven,les gazisehir ve son dk goluyle yine suanda cok kotu basaksehiri yenince kendilerini kesin sampiyon görmeye baslamislar. Tamam biz de kotu oynuyoruz da bu takim form tutarsa önümüzde kimse kalamaz buna ragmen biz diyemiyoruz sampiyon kesin biz oluruz diye artistlere bak siz kimsiniz lan

3f2a97439c7301bdb710dd86b6999a8e.jpg

Kuş gibi rahat ........

Ben buradaki muhabir olsam boyle siritirken "fb baskani soz verdigi sponsorlugu gerceklestirdi mi ?" Diye sorar ve calistigim yerden atilirdim !!

Falcao geldi, transfer dönemi sona erdi, Milli Maç arası geldi çok büyük boşluğa düştüm gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao geldi, transfer dönemi sona erdi, Milli Maç arası geldi çok büyük boşluğa düştüm gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi oldu iyi. Biraz stressiz zamanlar geçirelim. Milli takım da iki kolay maçı kazasız belasız atlatırsa pamuk gibi oluruz Kasımpaşa maçından sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mutlak transfer olur da ilk 11kalibresinde birini alacaklar mı o önemli

harbi harbi geldi lan inanabiliyor musunuz. 65 günün sonunda bitti

Bi bek şart şu an ama hic sanmiyorum bek icin uğraştıklarını. 34 yasındaki gokhan gonul her seyini verdi dunku macta. Caner de oyle. Bi ara talip olmustuk bu gokhana keske alabilseydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt