- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sağlam bir bek alsak iyi olur. Forvetimiz var ama orta yapacak adamımız yok.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi bek şart şu an ama hic sanmiyorum bek icin uğraştıklarını. 34 yasındaki gokhan gonul her seyini verdi dunku macta. Caner de oyle. Bi ara talip olmustuk bu gokhana keske alabilseydik
Nazım Sangare yoklanmalı kesinlikle. Mariano ve Liines gönderilip sağ beke Nazım Sangare alınabilir. Bunu son zamanlarda hep söylüyorum ama dinamizmi çok iyi. Milli takımdaki maçlarında da bayağı iyi performans sergilemişti. Hem de Türk milli takımında. Yani sağ bekte yabancı kontenjanını harcamayan iki futbolcumuz olurdu. Muazzam da iş olurdu bence.Sağlam bir bek alsak iyi olur. Forvetimiz var ama orta yapacak adamımız yok.
Sezonun yarısı sakat..Bi bek şart şu an ama hic sanmiyorum bek icin uğraştıklarını. 34 yasındaki gokhan gonul her seyini verdi dunku macta. Caner de oyle. Bi ara talip olmustuk bu gokhana keske alabilseydik
Diagne parasına onyekuru’yu alabilirdik, şaka gibi gerçekten.
Biri genç, karakterli, yetenekli, hırslı bir adam, diğeri ise bunun tam tersi
Hatta ve hatta ocakta alıp şuan min. 15'e pazarlar rahat rahat transfer yapardık. Diagnede bunu yapamadık. Ama şampiyon olurmuyduk orasi meçhul. Rize maçı kritikti cagne kurtardıDiagne parasına onyekuru’yu alabilirdik, şaka gibi gerçekten.
Biri genç, karakterli, yetenekli, hırslı bir adam, diğeri ise bunun tam tersi
Falcaoydin arkadaşlar şero böyle bişey paylaşmış
Bir sezonda yapilan transferler:
Falcao, Nzonzi, Emre Mor, Babel, Seri ve digerleri..
Hemde FFP denilen bu durumda yapilmis olan transferler.. Fatih hocayla uyumlari, takimin tekrar kar ediyor olmasi vs...
Bu yonetime acimasizca saydiran gunaha girer.. Vesselam
Düşünsene...
Marcao 12'ye satılıyor ve beleşe Kjaer geliyor.
Diagne kiralık gidiyor ve Cenk geliyor.
Fernandes beleşe geliyor.
Gelecek sene yaz döneminde FFP kalkıyor diye biliyorum ben o ara sağlam bir kemik oluşturulurdu yine. Bu sene şampiyon olmak her sene olduğundan bir-iki tık daha önemliBöylece 11 in yarısı kiralık oluyor.
Sahip olduklarımız da hemen hepsi 32-34 yaşında oluyor.
Yani iki sene sonra kimse kalmaz bu takımdan. Hiç sağlıklı bir durum değil