Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin doğrusu, altyapıdaki gençlerimizi bir şekilde a takıma entegre edebilmeliyiz, kurtuluş burada.
Ama bu rekabet içinde nasıl olacak bilmiyorum.

İşin en doğrusu kesinlikle bu. Ve bence hazır olduklarında süre bulacaklardır. Bu sene de bulacaklardır. Önümüzdeki senelerde kiradan dönen futbolcularımız da iyi işler yapacaklardır. Ben bu konuda olumluyum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ooo yanına cenk gelirse fıstıklı kadayıf olur. Dahada yönetime laf etmem eleştireninde ayağına sıkarım

Sizin gibi düşünen taraftarı Anlamakda zorluk çekiyorum.
Bu adamlar falcaoda gelse gitmelidir.
Tabiki Galatasaray menfeati doğrultusunda ne zaman olursa olsun.

Cenk tabiki gelsin.Çok iyi olur.Ama falcao ce cenkten birisi oynayacak.Bizim daha önceliklerimiz var.

Bu belhanda yeterisizi bizi şampiyonluktan eder.
Takım çok ağır ve temposuz.
Savunma komple sıkıntılı.Hala bu kadar sıkıntı varken forvet alternatifi peşinde koşmak iş bilmezlikdir.
Babelde çok rahat falcaonun altarnetifi olur.

Tabiki bu saatten sonra transferde ne olur bilemem ama eğerki başka transfer olmaza tabiki şampiyonluk şansımız her zaman var.fakat çok ciddi sıkıntılar çekeriz bu oyunla tek falcaoda sıkıntılarımızın sadece bir kısmını çözer.

O kadar eksik varken ısrarla forvet alternatifi aramak hala göz göre göre hata yapmak demektir.
Artık cidden yeter..

Günler, haftalar sonra ilk defa telefonu elime alıp duyum kovalamadım nereye girsem Falcao artık Galatasaray'da diye konuşuluyor çok güzel his lan keşke Diagne de bugün gitse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt