Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden demiş ama..

Ekli dosyalar

• hhhh (2).webp
    hhhh (2).webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 172
Marcao ve Luyindama'dan asla zarar etmeyiz. Bugun satiyoruz desek en kotu ihtimalle verdigimiz parayi cikartiriz.
Eger CL'de sicip batirmazlarsa kesin yagli teklifler aliriz.

Kayseri macinda cok sovduk olayin sicakligiyla. Fakat sakin kafayla dusunursek gecen yil ikinci yaridaki performanslari ve takima yaptiklari katki ortada. Sezona formsuz girdikleri bir gercek de, bizde kim formda ki su an??? Toparlayacaklardir.

Fakat su bir gercek: Luyindama'nin macin bazi anlarinda 404 error vermesinin cozumu yok. Klasik siyahi stoper defosu. Afrika altyapili oyuncu almanin bedeli. Muhtesem oynadigi bir macta bile yaptigi tek bir salaklikla her seyi mahvedebilir.

Sağ ve sol beke transfer yapılmayacak anlaşılan

Sol beke acilen ömer veya emre den birini
Sağ beke de linnes veya şener den birini hazırlamamız lazım 11 olarak

marcao kjaer değişimi oyun kurulumunu zayıflatmak, atletizmi düşürmek, elindeki düşük maaşlı değeri ölü yatırım ve yüksek maaşla değiştirmek anlamına geliyor. hocanın böyle bir şey yapacağını asla düşünmüyorum.

Kesinlikle öyle, renkdaşlar bunu unutmuş ama kjaer in zor durumda kalınca tek yaptığı şey vardır, topu taca atmak. Hatta zora bile girmeden taca atar, bırakın oyun kurmayı riskli pas atmayı. Yapamaz zaten ayağı düzgün değil çünkü

Zaman yok, bekler için devre arası beklenebilir. Hemen Diagne out, forvet şart.

Eğer arka tarafa en az 2 takviye gelmezse Falcao transferine fazla sevinemem.Takım olgusundan cok uzaktayız şuan.

Elimizde daha iyisi olmadığı sürece Belhanda oynayacak hı bir çılgınlık yapar Teixeira-Talisca-Banega gibi "üst düzey" bir oyuncu gelir o zaman Belhanda'yı yazmam kadroya

Veya Emre Mor tamam artık ben oldum dercesine performans verir Feghouli Belhanda'nın yerini alır Emre Mor sağ kanatta oynar o zaman yazmam kadroya

Veya veya Atalay tıpkı Ozan gibi bir maçta forma bulur bizleri büyüler o zaman formayı kapabilir Belhanda'dan

Ama mevcut şartlarda Belhanda'nın kesik yemesi imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt