Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Arkadaş resmi site 4'te inecek diye paylaştı rötar mötar olmaz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1800 km olamaz daha fazla. Ben belçikaya çok gidip geldim 3.5 saatte, orası daha uzakta
Emreyle karacaahmet mezarlığı için iyi bir ikili olabilirler , yan yana yatarlarGustavo kötü oldu keşke almasalardı emreyle iyi bir ikili olurlar tabi emre sağlam kalırsa
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uyar sallayan kim takio et sallayan kim bundan sonra senin mesajindan alinti yapmam sen yaparsan engeller gecerimRaporlamam uyarırım. Sen ne sıfatla millete laf söylüyorsan aynı sıfatla seni uyarırım... Ajan gibi de mesaj takip etmiyorum. Sen olduğun gibi göze batıyorsun.![]()
bırak 7m girdi 32 yaşındaki herife o kadar para verilmez bu sene de biz şampiyon olunca fener hepten çökecek bak görürüsün çok harcama yapıyorlarGustavo kötü oldu keşke almasalardı emreyle iyi bir ikili olurlar tabi emre sağlam kalırsa
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım tutmazlar dediğin gibiEmreyle karacaahmet mezarlığı için iyi bir ikili olabilirler , yan yana yatarlar
Şu kadroda bir tane bile hızlı adam yok.
Oynadığımız oyunu sanırım görmüyorsun.
Bekler değişse bile bireysel savunma anlamında iyileşme olur ama takım olarak çok fazla fark etmez.
Babel yedek oraya bir adam ve belhandanın yerine bir adam.
Bunlar bu dönem kesinlikle olmalıydı.
Devre arasıda beklerde değişiklik yapılırdı.
Meşrubatlar dağıtıldı mı arkadaşlara ?Millet g.tune biseyler sokmaya nekadar meraklı yaww, hayret !!
Özel uçakı takip de edemiyoruz herhaldeSICAK HABER: Falcao’yu taşıyan özel uçak rötar sonucu 17.30’da İstanbul’a inecek. (TRT Spor)
gustavo stoper oynar gibi daha çok.tabi gelirse...takip edenler çok düşüşte yazmış.bikaç analiz daha okursam fenerli oalcagım sonunda.rebecho hakkında da çok okumustum.
Aslında Linnes diğer oyuncular gibi scout başarısızlığı. Senelerdir üstüne koyamadı kaç yaşına geldi satsak iyi olur