Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş resmi site 4'te inecek diye paylaştı rötar mötar olmaz herhalde

1800 km olamaz daha fazla. Ben belçikaya çok gidip geldim 3.5 saatte, orası daha uzakta
google

İstanbul ile Nice, Fransa arası 2264 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 22 saat 13 dakikasürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 1807 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 2 saat 54 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Ulan falcao bizi cok uğraşırdın erken gelsen, sol bek stoper orta saha Yedek forvet falan bir şeyler alirdik

Özel uçak daha hızlı gelir yaw. 2 saate burada.

Raporlamam uyarırım. Sen ne sıfatla millete laf söylüyorsan aynı sıfatla seni uyarırım... Ajan gibi de mesaj takip etmiyorum. Sen olduğun gibi göze batıyorsun. :)
Uyar sallayan kim takio et sallayan kim bundan sonra senin mesajindan alinti yapmam sen yaparsan engeller gecerim
Kafami senin icin yoramam uzgunum

gustavo stoper oynar gibi daha çok.tabi gelirse...takip edenler çok düşüşte yazmış.bikaç analiz daha okursam fenerli oalcagım sonunda.bjkli solbek rebecho hakkında da çok okumustum.

o yüzden izleyenelr yorum yapsın yeni transferler hakkında.4-5 sene önceki halleriyle yorum yapmayın

Şu kadroda bir tane bile hızlı adam yok.
Oynadığımız oyunu sanırım görmüyorsun.
Bekler değişse bile bireysel savunma anlamında iyileşme olur ama takım olarak çok fazla fark etmez.

Babel yedek oraya bir adam ve belhandanın yerine bir adam.
Bunlar bu dönem kesinlikle olmalıydı.
Devre arasıda beklerde değişiklik yapılırdı.

Valla Onyekuru gibi sadece hızı olan beyniyle oynamayan biri olacağına, Babel gibi beyniyle oynayan adamı tercih ederim. Takımın futbol zekası arttı bir kere. Neydi o kaç sezondur N'diaye, Garry, Belhanda, Onyekuru, Bruma, Diagne gibi oyuncularla uğraşıp duruyorduk.

Babel, Nzonzi, Falcao ile takımın futbol olarak zeka seviyesi bir hayli yükseldi.

Aslında Linnes diğer oyuncular gibi scout başarısızlığı. Senelerdir üstüne koyamadı kaç yaşına geldi satsak iyi olur

Üstüne koymadığı gibi, sözleşme biteceği sene biraz ekstra çalışıp göz boyadı ve sözleşmeyi kaptı. Sonra yine ortalarda yok. Ve bunca tecrübeyle biz bunu yine yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt