Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SICAK GELİŞME | Fenerbahçe, Rıza Durmisi için Lazio’ya kiralama teklifini yaptı. (Haber Global)

Monako'dan gelmiyor mu arkadaş bu adam? 2 kere gittim ben Fransa'ya, 3,5 saat falan sürüyor normal tarifeli uçakla. Monako daha yakın İstanbul'a.

Gustavo stoper oynamazsa gustavo kruse emre 3 lüsü foul dışında bi bok yapamaz, ligin başı ortalarına doğru eror verirler tipik yanal takımlarının ligin ortalarına doğru düşmesi bu oyuncularla 10 hafta sürmez.

Fener icin durmisi, bjk icin aboubakar sağlam iseler cok iyi katkı yaparlar. Inşallah almazlar

Bende begenmiyorum beklerimizin halini ama tüm forum mariano ve nagatomoya fena halde takmis durumda. Sanki sabri ve volkan yamandan bahsediyoruz anasini satayim. Hayir rakiplerin bekleri hasan ali-dirar ve gökhan-caner. Bizimkiler bunlardan her türlü iyi. Kötü oyunumuzun tek sorumlulari mariano ve nagatomo degil arkadaslar.

Bizim en büyük sorunumuz top rakipdeyken sahaya doğru yayılamamaktır.Yani bu kadroyla bundan daha iyi top oynamalıyız.O da yeterli olurmu tartışılır.

Tüm kadroyu ffpnin olduğu dönemde değiştiremezdik.Fakat ya beklerde değişiklik yada belhanda ve sol kanata hızlı adamlar almalıydık.
Çünkü transfer ettiğimiz tüm adamlar kaliteyi bir kenarıya burakırsak çok ağır oyuncular.

Ama biz ne yaptık ne beklerde değişiklik yapabildik nede belhanda ve sol kanada takımın tempo sorununa azda olsa çözüm olacak adamları alabildik.

Her sene olduğu gibi gene eksik yaptık ve bu başımıza iş açacak.

Marcao luyindama ikilisini ellemeye gerek yok. Bizim taraftara kalsa yılda 5 kez stoper ikilisi değişir. Defans herhalde hata yapacak hemen kendi oyuncunuzu harcamayın.
Biz onları zorlayacak forma rekabeti yaratacak onları geçecek ya da toparlayacak birisini istiyoruz. Tüm sezon ikisi oynayamaz ayrıca çok rahat görüyorlar formayı

1567336728709.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt