Transfer Nöbeti (ARŞİV 29)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ValuableSameGroundbeetle-size_restricted.gif

„alan parselleyemiyor“ yorumunu gustavo icin ilk bu forumda okumustum(kimin yazdigini hatirlamiyorum). büyük ihtimal bizim forumu okuyupta twitter‘a yazmistir
bu kişi futbolcu takip eden biri.forumdan eray abi gustavo hakkında konusurken paylaştı bu arkadaşı.değerli yorumları varmış

13-16 da fena değildi Gustavo sonra düşüş başladı.

Bence güzel transfer. İstanbul gecelerinde akar, feneri takmaz.

fb gustavoya yillik 2.65 ödeyecekmis sadece

google

İstanbul ile Nice, Fransa arası 2264 Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 22 saat 13 dakikasürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 1807 Km olan yolculuğu yaklaşık olarak 2 saat 54 dakika sürede tamamlayabilirsiniz.

Fransanın baya bi doğusundaymış nice, aklımda yanlış kalmış.

Bize ne ya şikeci takımın şikesever topçularından, Falcao’ları var mı ?? Yok;) 2011’den bu tana şikeciler benim için rakip değil, ciddi abartmıyorum konya kasımpaşa başakşehir gibi bişey.. Falcao gelsin de coşalım iyice

Orta saha almasak keşke yerine forvete Eleke'yi alsak. Jimmy Belhanda falan derken bir şekilde devre arasına dek orta sahayı götürürdük.
Seri, Nzonzi, Donk, Belhanda, Jimmy yeterli. Bazen Feghouli bile oynar orada. Selçuk ve Ömer ufak tefek maçlarda idare ederdi.
Eskiden lige 3'de 3 veya 6g 1 b ile baslardik. Bu sezon simdiden 5 puan kaybettik. Bence firsat varken simdiden alalim. Tek Falcao yetmez. Simdiden Ts Bjk Malatya Basak maclarinda puan kayiplarini gorur gibiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt