Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
Kanat transferinden ilk tercih/adaylar hangisi lütfen Yunus kardesim?
Basinda cikan isimler haricinde bir kac genc oyuncu var isim suan icin ogrenemedim netlestirince yazarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat transferinden ilk tercih/adaylar hangisi lütfen Yunus kardesim?
Linnes transferi ilginc gelismiş...
scout ekibi van rhijn ve ismini öğrenemediğim iki sag bek daha sunmuş mustafa hocaya...hoca onları incelerken Fikret Demirer diye birisiyle yemekteyken o önermiş linnesi mustafa hocaya...kim oldugunu bilmiyorum bu sahsın...daha sonra denizli ayrintili analiz istemis scoutlardan ve hayran kalmış linnese...
scout ekibi van rhijn ve ismini öğrenemediğim iki sag bek daha sunmuş mustafa hocaya...hoca onları incelerken Fikret Demirer diye birisiyle yemekteyken o önermiş linnesi mustafa hocaya...kim oldugunu bilmiyorum bu sahsın...daha sonra denizli ayrintili analiz istemis scoutlardan ve hayran kalmış linnese...
F5 DE HAZIRMI BEKLİYORSUN BU NE HIZ:d LİNNES HAYIRLI OLSUN..