Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
damiaoyu eleştirin tamam anlarımda burak gibi kendi dışında kimseyi umursamayan bir karaktersizle kıyaslamak nedir

ne çabuk unuttunuzu bunun karaktersizliklerini gidin umutla kıyaslayın enazından daha insaflı olur

ne kadar saçma bir transfer olduğunu ki umarım olmaz,burak ağlıyor yazan arkadaş şu hantal çıksa da burak girse artık diyeceksin zaten ağlamasına gerek yok :)yani inanılmaz patlama yapması gereken allah vergisi yetenek falan gelmeli bu yaşından sonra anca o zaman olur gibi.şöyle düşün jardel kadar hantal top süremez aynı onun gibi ama onun gibi golcü değil.aklında ne çağrıştıysa öle biri işte

Linnes transferi ilginc gelismiş...
scout ekibi van rhijn ve ismini öğrenemediğim iki sag bek daha sunmuş mustafa hocaya...hoca onları incelerken Fikret Demirer diye birisiyle yemekteyken o önermiş linnesi mustafa hocaya...kim oldugunu bilmiyorum bu sahsın...daha sonra denizli ayrintili analiz istemis scoutlardan ve hayran kalmış linnese...

scout ekibi van rhijn ve ismini öğrenemediğim iki sag bek daha sunmuş mustafa hocaya...hoca onları incelerken Fikret Demirer diye birisiyle yemekteyken o önermiş linnesi mustafa hocaya...kim oldugunu bilmiyorum bu sahsın...daha sonra denizli ayrintili analiz istemis scoutlardan ve hayran kalmış linnese...

Fikret Demirer Besiktas scout ekibinin basindaki isim.

Kanata isimler kimler ? Nakulma felan mı?

AÇIKLAMA:
Martin Linnes için oyuncunun kulübü Molde FK ile resmi görüşmelere başlanmış olup oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygıyla duyurulur

Linnnnnnneeeeeeeesss

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fikret demirer bjk scout ekibindeydi galiba bilic zamanında

eski bjkli futbolcu, bu iş basına sızarsa tinerciler kafayı yer :D

Linnnnnnneeeessss

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Sag beeeeeeeeeeek

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt