Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer biraz Chedjou tarzı bir adam. Eskişehir maçında stoperde birçok kez hata yaptı. Chedjou konusunda ben geldiği ilk günden beri kötü olduğunu savunanlardanım burda herkes ölüp biterken biz anlatmaya çalışıyorduk eksikliklerini...

Neyse konu uzamasın mantık şu eğer 2 savrul stoperle oynarsak orası cümbüş olur bu yüzden birinin yani Balta'nın alan savunması yaparken Chedjou'nun da ilk toplara baskı yapması gerekiyor. Peki neden Chedjou ee daha tecrübeli hem ligi ve forvetleri tanıyor bu da Denayer'den benim nezlimde onu bir adım öne çıkarıyor. Donk'un da katılımı ile dengeli bir oluşum olur fakat ben daha öncede dediğim gibi Denizli'den kesin kes fantazi bekliyorum. Balta solbek falan veya Olcan. Olmadı Semih oynar yani kesin birşeyler dener o bunak Barış Bey :red:

Valla ben en önce Denayerle oynarim. Neden en önce dedim. En azindan sert bir oyuncu. Bizim diger defans oyunculari yumoş yumoş. Defans oyuncusu sert olur bana göre. Balta ayagina beton dökülmüş gibi yavaş. Semih gibi son 6-7 maç o da sivadi ama görmezden gelindi. Carole yerine Balta filan oynarsa Denizli yürüsün gitsin.

Damiao ve Carilloyu alıp bu dönemlik transfere son verebiliriz amma Umut,Jem,Tarık gibi hıyarları tekmükleyeceğiz.

Bu uçak nerde kaldı ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilya'da doğru düzgün tutunamayıp Türkiye'de kral olan Bobo, Nobre, Fernandao örnekleri varken onlara göre adı çok daha fazla duyulmuş ve bana göre çok daha potansiyelli Damiao'yu gelmeden küçümsemek çok yanlış

D5803 cihazımdan gönderildi

bencede ayrıca brezilyalı topçuların yüzde 90ı etkili oluyo bence :)

Valla ben en önce Denayerle oynarim. Neden en önce dedim. En azindan sert bir oyuncu. Bizim diger defans oyunculari yumoş yumoş. Defans oyuncusu sert olur bana göre. Balta ayagina beton dökülmüş gibi yavaş. Semih gibi son 6-7 maç o da sivadi ama görmezden gelindi. Carole yerine Balta filan oynarsa Denizli yürüsün gitsin.

Yumaşaklık konusuna katılıyorum ama Denayer'de pek sert değil gibi. Hakan'ın bir avatajıda, stoperler arasında sol ayaklı oyuncu olmaması. Bu yüzdendir ki sol stoperde oynayan adamların mutlaka sol ayaklı olması gerekiyor. Chedjou yüzünden Semih'i sol stoper oynata oynata gelişimini durdurup çocuğu harcadık. Balta tercihimin ilk nedeni sol ayak ve soğukkanlı olup akılcı bir defans yapması. Denizli'nin Carole soğuk baktığı söyleniyor. İnşallah böyle bir durum yoktur.

castillo mu benitez mi diye sorsalar tabi videolar ışığında castillo derdim.

CYhis3pWEAAXRbo.jpg

Lawallllllllll

Milet sağbeksizliklikten havaalanına hücum etmiş Forvette aynısı olucak napalım biz böyleyiz futbolcu geldimi havaalanına hücuum :D

neymar ve lucas moura’yla birlikte brezilya’nın en iyi genç oyuncusu konumunda. bonservisinin yüzde 70’i internacional’de, yüzde 30’u ise clube atletico hermann aichinger takımında bulunuyor.
bu yorum ekşide 2012 yılında yapılmış , yani 22 yaşında iken. Damiao salaklık yapmasa daha çok çalışsaymış belki bunlar kadar da değil de bunların 1 2 tık altı olabilirmiş. Kumara gireceksek eğer mantıklı olur.

damiao gelirse biraz sabır lazım
inanılmaz bir oyun görüşü var pozisyonun geleceğeni görüyor resmen(bu hem pozisyon alma hem pas verme de geçerli)
tabi bizim istediğimiz press dağıtıcı özellik yok
top saklayıp duvar oluyor
gerekli ortam ı bulup tutarsa brezilya milli takımında oynar
inaılmaz basit ama o derece etkili oynuyor
not :izlerken ne olacak zor pozisyon diyorsun ekrandan bile karar veremediğin pozisyonda basit bir dokunuşla olaydan sıyrılıyor hadi canım ne kolaymış bende yapardım diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt