Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Transfer Merkezi@TransferMerkez
Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes Molde'de oynadığı 152 maçta 40 gole katkı yaptı
Artik bizim çapsiz Umut düsünsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer Merkezi@TransferMerkez
Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes Molde'de oynadığı 152 maçta 40 gole katkı yaptı
Denayer biraz Chedjou tarzı bir adam. Eskişehir maçında stoperde birçok kez hata yaptı. Chedjou konusunda ben geldiği ilk günden beri kötü olduğunu savunanlardanım burda herkes ölüp biterken biz anlatmaya çalışıyorduk eksikliklerini...
Neyse konu uzamasın mantık şu eğer 2 savrul stoperle oynarsak orası cümbüş olur bu yüzden birinin yani Balta'nın alan savunması yaparken Chedjou'nun da ilk toplara baskı yapması gerekiyor. Peki neden Chedjou ee daha tecrübeli hem ligi ve forvetleri tanıyor bu da Denayer'den benim nezlimde onu bir adım öne çıkarıyor. Donk'un da katılımı ile dengeli bir oluşum olur fakat ben daha öncede dediğim gibi Denizli'den kesin kes fantazi bekliyorum. Balta solbek falan veya Olcan. Olmadı Semih oynar yani kesin birşeyler dener o bunak Barış Bey :red:
ali lukunkuya bile 50 100 kişi gitmişti ; o bizim geleneğimizLinnes için havaalanına taraftar mı gitti gerçekten ? Küçültmeyelim bu kadar imajımızı isterseniz.
Brezilya'da doğru düzgün tutunamayıp Türkiye'de kral olan Bobo, Nobre, Fernandao örnekleri varken onlara göre adı çok daha fazla duyulmuş ve bana göre çok daha potansiyelli Damiao'yu gelmeden küçümsemek çok yanlış
D5803 cihazımdan gönderildi
https://youtu.be/1knfct2xiUELinnes için havaalanına taraftar mı gitti gerçekten ? Küçültmeyelim bu kadar imajımızı isterseniz.
Valla ben en önce Denayerle oynarim. Neden en önce dedim. En azindan sert bir oyuncu. Bizim diger defans oyunculari yumoş yumoş. Defans oyuncusu sert olur bana göre. Balta ayagina beton dökülmüş gibi yavaş. Semih gibi son 6-7 maç o da sivadi ama görmezden gelindi. Carole yerine Balta filan oynarsa Denizli yürüsün gitsin.