Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzanın kazıkları ne top oynuyor beeee

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasin , carole , umut bu takımın as oyuncuları ; ama dışarıdan biri izlese bunların yedek takımları ne kadar kötü der. Jose falana hiç girmiyorum. Telles'i umarım İnter almaz.

Tellesi geri getirin sezon sonu.
1 hafta içinde sağlam bi kanat
Üst düzey bi santrafor alınsın
bir adet de kulübeye forvet/kanat oynayabilen bi Adam alınsın.
Sabri/jpk/umut/Burak direkt gönder

Takım anca böyle Adama döner.

Tamam transfer lazım ama kadro da Tarık,Sabri,Umut,Jpk,Koray,Semih,Yasin,Hamit gibi adamları neden göndermeye çalışmıyoruz ya ? Ulan en kötü jpk,koray,tarık ile sözleşmeyi tek taraflı fesh et göz dağı ver ya.

Hain Yasin hala tripler de. Çıldıracam ya

AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Profesyonel oyuncularımızdan Emre Can Coşkun'un 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Giresunspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fransada yanlis hatirlamiyorsam futbolcular 75% vergi ödemesi gerek bunun nekadarni külübler ödiyor bilmiyorum

Üç aşağı beş yukarı bu civarda olur diye tahmin ediyorum. Valla burası cennet ya futbolcular için. Anadolu çöpü bile 1M avro para alıyor ve ucuz diyoruz ne hale gelmişiz...

Tellesi geri getirin sezon sonu.
1 hafta içinde sağlam bi kanat
Üst düzey bi santrafor alınsın
bir adet de kulübeye forvet/kanat oynayabilen bi Adam alınsın.
Sabri/jpk/umut/Burak direkt gönder

Takım anca böyle Adama döner.

Bu adamları bi şekilde elden çıkarsın maaşlarıyla üst düzey 2 tane çok rahat adam alınır.

Bana Lawal diyince sallayan arkadaşlara Medjani ceza sanırım. Lawal > 4xMedjani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt