Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He bir de ırkçılığa gerek yok bence Hamza yerliciliğine ya da.

Kanatta oynayacak Jose > takımdaki Podolski hariç tüm kanatlar , öve öve bitirilemeyen saman alevi Sinan . Kanatın ilk yedeği Jose olmalı

Herkes futboldan anlayacak diye bir kural yok.

Bana Lawal diyince sallayan arkadaşlara Medjani ceza sanırım. Lawal > 4xMedjani
tumblr_mews9rwRpt1qj26yq.jpg

Son düzenleme:
He bir de ırkçılığa gerek yok bence Hamza yerliciliğine ya da.

Kanatta oynayacak Jose > takımdaki Podolski hariç tüm kanatlar , öve öve bitirilemeyen saman alevi Sinan . Kanatın ilk yedeği Jose olmalı

Çok güzel bir noktaya parmak bastın. Biz bu Jose yi sürekli orta sahaya koyuyoruz da adamın o bölge ile uzaktan yakından alakası yok. Adam sürekli ileriyi düşünüyor koyacan kanada belki iş yapardı. Yani çöp gibi geldiğinden beri. Ama real altyapısına da çöp adam almazlar bence ya. Yaşıtlarına bi dönem milli takımda kaptanlık yapmış adam nihayetinde. Bu kadar mı çöp olur? Hani yanlış bölgede oynatsan da adam bi yaşam belirtisi verir. Ama yok!

Bu takımın başına guardiola mourinho gelse de boş hamza kadroyu perişan etti gitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özür dileyerek bir düzeltme yapıcam . Lawal > 4x Medjani yazmışım tamı tamına saçmalık , ihtiyaç olarak söylemek istedim.

Bu forma altında ilk gitmesini istediğim kişi yasin. Umut bile yasin kadar irrite etmiyor beni. Yasin kendini birşey zannediyor. Umut kötü bir futbolcu ama iyi bir adam belli

Sent from my iPhone using Tapatalk

leandro damiano hakkında Brezilyalılarla konuşdum, cruzeiro kiralık kontratını uzatmamış,taraftarları ne büyük bidondu diye dalga geçiyor ,bunu 3 çin klübüne önermişler ,2 tanesi kabul etmemiş ikinci ligde oynayan takım ise yıllık 500 bin dolar veririm demiş..dediklerine göre adamın futbolla alakası kalmamış tam bir bidon diyorlar ve menejeri kekleyecek takım arıyor diyorlar.

Hani 24 yasindan kucuk oyuncular alincakti.Donk,Medjani,Damiao?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leandro damiano hakkında Brezilyalılarla konuşdum, cruzeiro kiralık kontratını uzatmamış,taraftarları ne büyük bidondu diye dalga geçiyor ,bunu 3 çin klübüne önermişler ,2 tanesi kabul etmemiş ikinci ligde oynayan takım ise yıllık 500 bin dolar veririm demiş..dediklerine göre adamın futbolla alakası kalmamış tam bir bidon diyorlar ve menejeri kekleyecek takım arıyor diyorlar.
Yahu Çoğu fubolcu hakkında atıp tutuyorsun zaten böylede,Damiao dediğin adamın durumunu daha net bilmiyorsun,Adam Avrupada oynamak istiyordu zaten yıllardır ve Brezilya Liginde kendini yeterince kanıtladı zaten son yıllarda düşüşe geçmesi kötü olduğu için değil artık o ligden ayrılmak istediği içindi,Adam İnternacionalde ligi mahvediyordu ondan sonra sıçrayamadı Avrupaya en formda döneminde çünkü genelde yedek forvet için istendi Avrupanın dev takımlarına onun potansiyelini köreltti bu durum,Real-Arsenal falan istedi adamı sonra bi şekil kaldı Brezilyada,Sonrada Avrupaya açılamayınca Brezilyada vasat yıllar geçirdi ama bu adamın forvet özellikleri üst düzey ve Avrupa Arenasında çok daha farklı olacaktır,Bizim ligdeki çoğu forveti sollar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt