Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DAMIAO transferi çoktan bitti, cuma günü burda.

Su an kanat transferi için calisiyorlar.

Son düzenleme:
Kardeşim net bilgiler verelim

Fifa menajeri adam açıkladı radyosporda.

Büyük oranda bitti diye biz hala daha gelicekmi diye tartışıyoruz.

Herkez ağız birliği ile bitti diyorsa bu adamdır ilgilendiğimiz

Ha olur olmaz o ayrı

Zaten ocak ayında şu admadan iyisini zor alırız.

evlat sevici sezon başında gomez yada gignactan birini aldırsa

sağ bek rafaeli aldırsa meloyu göndemeyip telles brumayı tutsa bak bakalım 10 puanlık farkı kim yapmıştı

Harcayacağı para 5 m€ idi 3 milyona gitti rafael gibi adam.

şerefşerefsizoğlu
Haklısın. Belki abartı olacak biraz ama ben su an Mehmet battali bile arar oldum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tottenham 2 sene pesinden kostugu adami beles aliyoruz beyler. Forvet hattimiz Burak - Umut ikilisi. Adam henüz 26 yasinda ve Brezilya Milli takiminda oynayarak kendinden söz ettirmis yani piyasasi var. Tutarsa 29-30 yaslarinda güzel paralara satabiliriz.

tutmaz

adam bitik bile degil

futbolu birakmis. illa tecrube edecegiz anasini satayim

edelim bakalim..

bu gercegi gozleri donmus gsclilere anlatmak namumkun ne yazik ki

neysa,

nasilsa formayi giyip 2 maca ciktigi vakid kufurler havada ucusacagindan biz sukunetimizi koruyalim

esas komedi takım batıyor muhabbeti, valla hocası,yöneticisi,taraftarı el birliği ile batırdı bu klübü. tarık transferinde yapılan yorumlar yayınlansın yeniden görelim millet ne demiş.. kardeşim bizde para yok,yaptığın her yanlış transfer batmaya doğru atılan dev bir adım daha neden bunları görmüyor taraftar ve nasıl bir yönetim,başkan,scout,hoca varda bu çöpleri toplatıyor.

evet brezilya futbolundan anlayanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor, büyük kazık yolda beyler..
son yorumda sadece çöp değil tembel ve bencil !! bu arada sıfır bilgiyle benimle tartışma cüretinde olanlara cevap vermem artık..

Dominic O'Caollaí ‏@Amunt_Doire · 4 dk.4 dakika önce
Çeviriyi görüntüle
@Zizouology @WhiteGemi Not just garbage, but lazy and self centred, too. Could forgive someone being awful and giving it all.

Bizim Türkiye'de 78 Milyonda 5'i futbolla alakalı twitter kullansa 1'i trolldür , diğer 1'ide yerli beğenmeyen tayfadır.

Koskoca yabancıların Uğur Melekesine falan denk geldiğini iddaa ediyosun şuan neyin referansı bu.

Sıfır twitter bilgisiyle tartışma cüretinde olanlara bende cevap vermem artık..

yahu arkadaş umutla burakı izlemeyelim diye 3. ligden adam alalım o zaman böyle mantık mı var yahu damiao asla beklenen patlamayı yapamamış hatta düşüşe geçmiş bir oyuncudur transfer hatası yapma lüksümüz yok artık yahu akıllanmıyoruz bir türlü bıkmadınız mı sürekli vasat adamları takımda görüp yarım sezon sonra arkasından küfretmeye

Oyuncu iyimi kötümü bilmiyorum ama Damiao forvet oynuyordu değil mi, transfermark geçmiş istatisiklerine baktım, 10 golu geçtiği sezon yok bu nasıl olacak?

Damiao lesh

Adam gibi bir forvet alın be

Onu becerirseniz 1 tane de kanat oyuncusu alın

Damiao laf kıvıranlar,burağa kral diyenler.Çakma kral.:H

Herkesde Brezilya liginin sıkı takipçisi maşallah.

kardeş sen neden her şeye muhalefetsin ?

bir defa benim yaş 40 üzeri, doğruları söylediğim için vaktiyle ua forumdan bile kovuldum sonra ardımdan adam doğruyu demi dediler.neyse ben çöpe,hileye,hurdaya karşıyım , vaktiyle cavcavın 900 bin dolara almadığı lukunkuya 3 milyon Euro verdiren adama karşıydım şimdide çöplere,galatasarayı batıranlara karşıyım. koskoca klüp gözlerinizin önünde batırılıyor siz neden sessizsiniz,donk gibi bir rezalete neden sessizsiniz ?

burak yılmaz ve umut gibi iki forvete sahip taraftar damiao yu beğenmiyor valla şu şartlarda kweuke gelse kabulümdür..

valla arkadaş ben bir şeyi anladım ki herkesi mutlu etmek imkansız, zamanında Drogba gelirken yaşlı, gelmesin yazılarını okudu bu gözler. Zaten kimi alırsak alalım şampiyon falan olamayız bari , Sinan falan parlasın avunacak bir nedenimiz olsun bu sene.

Bizim Türkiye'de 78 Milyonda 5'i futbolla alakalı twitter kullansa 1'i trolldür , diğer 1'ide yerli beğenmeyen tayfadır.

Koskoca yabancıların Uğur Melekesine falan denk geldiğini iddaa ediyosun şuan neyin referansı bu.

Sıfır twitter bilgisiyle tartışma cüretinde olanlara bende cevap vermem artık..

yok öyle yağma,önce 2-3 yabancı dil bileceksin,futboldan anlayacaksın sonra konuşduğun adamlar kimdir iyi bileceksin.. boş sorulara cevap vermeyeceğim artık.

Kweuke bile fark yaratır takımda destek verilen bi Damiao neler yapar.

Sadece hayatında Brezilya dışına çıkmadı uyum sorunu çekecektir , ama iyi adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt