Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulut'u öyle görünce sanırım üzüldüm ya. Sonradan girip iyi kötü katkı verdiği yerde Hamzaoğlu'nun inadı yüzünden nefret edilir duruma geldi. Kendide zorlamasın, tadında bırakalım artık.

Semih VAİZOVİČ ‏@vaizovicsemih 25 dk.25 dakika önce
Bütün golleri bizim çocuklar attı,golün birini Karşıyakaya yazdılar ..

Çok iyi demiş.

Mario Gomeze de burada neler neler diyorlardı Kalinic kimin nesiydi Huntelaar yaşlıydı

Santrafor transferi yapılacaksa(ki yapılmalı) kesinlikle burak ve umut denen futbol şarlatanlarının kalite ve çalışkanlık olarak çok üstünde olduğundan emin olunmalı. Bir de senelik 2-3 milyon avroya bitik bir yabancı santrafor bela edersek başımıza altından kalkamayız.

yok öyle yağma,önce 2-3 yabancı dil bileceksin,futboldan anlayacaksın sonra konuşduğun adamlar kimdir iyi bileceksin.. boş sorulara cevap vermeyeceğim artık.

2-3 yabancı dille alakası yok , bu forumdan Portekizce bilen biri takipçi kasıp hesap açıp Damiaoya sallasa onada inanıcaksın demekki.. soru sorulmayan yerde boş sorulara cevap vermeyeceğim diyenlere cevap yok artık.

Bulut'u öyle görünce sanırım üzüldüm ya. Sonradan girip iyi kötü katkı verdiği yerde Hamzaoğlu'nun inadı yüzünden nefret edilir duruma geldi. Kendide zorlamasın, tadında bırakalım artık.

Kim üzülmez öyle görünce,adam cabalıyor ama yeteneği sınırlı işte...

ula damiao les diyince burak umutu mu savunmus oluyoruz. transfer mi yapiyoruz aklimizi mi kaciriyoruz belli degil

DAMIAO GEBERIK DIYORUZ GEBERIK, GEBERIGIN OTESI. herif kipirdayamiyor, gotune donemiyor, topa vuramiyor, pas alamiyor, pas veremiyor, HIC BIR ZIKIM YAPAMIYOR, ziplayamiyor bile.

bu herifi gs'ye transfer eden kulubu yonetiyor, ve boyle bir transferi onaylayan taraftar var ise icinde bulundugumuz duruma sasmamak lazim, total olarak bizi yonlendiren vizyonun gostergesidir.

Kaynak sağlamsa beğendin mi transferi?

Suan alabilecegimiz en iyi Forvet bence. Yasi daha 26, gayet iyi.

Hepimiz LOIC REMY veya CHARLIE AUSTIN gelmesini isteriz ama adamlarin pesinde PL takimlari var. Adamlar PL'i birakip Süperligmiz niçin gelsinler.

Son düzenleme:
Herkesde Brezilya liginin sıkı takipçisi maşallah.

transfermark i açın bakın

https://www.transfermarkt.com.tr/leandro-damiao/leistungsdaten/spieler/139449/plus/0?saison=2014

senede 4 gol ile 9 gol arasında bir ortalama ile oynamış, orta saha oyuncu olsa güzel derim de, forvet olarak bu nasıl olacak arkadaşlar biri izah etsin? Burakla umutu izlemeyelim, brezilya liginide bilmem fakat golcu dediğin 15 17 gol arası leblebi gibi atar hadi bir sezon atmadı diyelim de, adam oynadğı tüm sezonlarda 10 golu geçememiş?

Gol atmayan forvet alınacaksa boşa uğraşılmasın umuta atamıyor zaten yani:) Adam akılı 21 yaşında haller gibi iri kuvettli son vuruşları iyi olan bir adam gelsin Allah aşkına.

Balık hafızalı olmayalım lütfen...
Şikebahçelilere benzemeyelim.

Mantık çerçevesinde tartısalım herkesin fikrine saygımız var ama herkes herkesin fikrine saygı duyarsa seviye yükselir.

1-)Geçen sene yabancı sınırı vardı.(Tarık olcan ) rotasyon için alındı pandev dzemaili tutmadı özellikle dzemaili kötü bir oyuncu değil aşı tutmadı orda melo vardı ve selcuğu kesmek zordu..

2-)Aldığın adamlar drogba sneijder nani muslera eboue değilse bu ligde her zaman soru işaretidir.Çünkü bu lig bol foullu oyunun sıkca durduğu gayet amatör bir lig.

3-) Tutki tarık çamdal beşiktaşa gitti aynı mario gomez gibi onlarda istemişti biz almıştık.. Parladı mesela burda tarığı kim almayı becerememişse en ağır şekilde eleştirilirdi.

4-) Bakın Caner erkin bizden gitti şikecilerde formunu buldu şimdi millet yere göğe sığdıramıyor..

5-) Demem o ki her transfer bir risktir adam süperstardır bi alırsın bitiktir.Yada bi oynar tarihe geçer Hagi mesela

6-) Zamanında linderoth denen bir adam vardı herif bize gelene kadar sakatlık nedir bilmez bir geldi milyonda bir görünen bir sakatlık sonrası belkide en iyi ortasaha oyuncularımızdan birini hiç oynamadan kaybettik

7-) Daha gelmeden bir adamı kral yapmayalım ulan bu linnes süper adamsa sezon başında hamzanın almadığı rafael ney (bnm futbol görüşüme göre)

8-) Damiao gelmeden leş bitmiş diyebiliyorsak buyrun 17 maç umutla burak ikilisini izleyelim doya doya.

9-) Yıllık 2.5 m€ verip kütük bile alsak umutla buraktan ne kadar kötü olabilir.

10-) Dediğim gibi önce kendimize saygı duyalım vay siz onu istiyorsunuz ben balon dedim gördünmü bak balon çıktı yada hani bu balondu kardeşim senin futbol bilgin kıt deyip
Renkdaşlarımızı kırmayalım unutmayalım menajerlik oyunu oynamıyoruz Keşke her aldığımız direk katkı yapsada bizim paralar çöpe gitmese.
İyi forumlar

damiao => almayın; statik,kağnı gibi, senede ort. 5-8 gol atan,tembel oyuncunun teki. fizik olarak hiç hazır değil, ust düzey bitiricilige sahip değil.bizde patlama yapar sanmayın, adam çalışkan biri değilki.yoksa 4-5 yıl evvel parlayan oyuncunun bugün bu hallerde olması nasıl açıklanabilir?

Ulan dursun tek bir isim al ulan getir şu remy yada doumbia yı tek bir adam alıcaksın çapsız minimum 50m para girdi haziran da kasaya bir tane sağlam adam alamadın eşekler kovalasın otellerin yansın dursun

bir defa benim yaş 40 üzeri, doğruları söylediğim için vaktiyle ua forumdan bile kovuldum sonra ardımdan adam doğruyu demi dediler.neyse ben çöpe,hileye,hurdaya karşıyım , vaktiyle cavcavın 900 bin dolara almadığı lukunkuya 3 milyon Euro verdiren adama karşıydım şimdide çöplere,galatasarayı batıranlara karşıyım. koskoca klüp gözlerinizin önünde batırılıyor siz neden sessizsiniz,donk gibi bir rezalete neden sessizsiniz ?
Donk'a ben de karşı çıktım sizin gibi okuyabilirsiniz geçmiş dönemde ama bakın sözünüze inaıyorum 40 küsür yaşındasınızdır yani baya bir tecrübelisiniz. Donk bugün salak bir penaltı yaptı ama bir durun 4 5 maç oynasın , artık aldık yapacak bir şey yok .Baktık ki 4 5 maç da çok kötü hatalar yapıyor o zaman eleştiririz ki Donk olmasın diyen biri olarak diyorum.

Damiaoyu al arkada Adebayoru da hazırda beklet Umutu salla.

attachment.php

Daaaaaaamiaooooooooo hattrick yapiyor.. Laziolu futbolcular yerlerde

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 239
immobile torinoya gidiyormus şimdi biz torino kadar olamıyormuyuz

Damiao en güzel golleri @GalatasaraySK
youtu.be/N5xJlVKM-n0

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Damiao yerine daha iyi adam bulsak fena olmaz'da yönetimin ne yapacağı meçhul...Ama bizim umut'dan kötü değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt