- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Bulut'u öyle görünce sanırım üzüldüm ya. Sonradan girip iyi kötü katkı verdiği yerde Hamzaoğlu'nun inadı yüzünden nefret edilir duruma geldi. Kendide zorlamasın, tadında bırakalım artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok öyle yağma,önce 2-3 yabancı dil bileceksin,futboldan anlayacaksın sonra konuşduğun adamlar kimdir iyi bileceksin.. boş sorulara cevap vermeyeceğim artık.
Bulut'u öyle görünce sanırım üzüldüm ya. Sonradan girip iyi kötü katkı verdiği yerde Hamzaoğlu'nun inadı yüzünden nefret edilir duruma geldi. Kendide zorlamasın, tadında bırakalım artık.
tutmaz
adam bitik bile degil
futbolu birakmis. illa tecrube edecegiz anasini satayim
edelim bakalim..
Kaynak sağlamsa beğendin mi transferi?
Herkesde Brezilya liginin sıkı takipçisi maşallah.
Donk'a ben de karşı çıktım sizin gibi okuyabilirsiniz geçmiş dönemde ama bakın sözünüze inaıyorum 40 küsür yaşındasınızdır yani baya bir tecrübelisiniz. Donk bugün salak bir penaltı yaptı ama bir durun 4 5 maç oynasın , artık aldık yapacak bir şey yok .Baktık ki 4 5 maç da çok kötü hatalar yapıyor o zaman eleştiririz ki Donk olmasın diyen biri olarak diyorum.bir defa benim yaş 40 üzeri, doğruları söylediğim için vaktiyle ua forumdan bile kovuldum sonra ardımdan adam doğruyu demi dediler.neyse ben çöpe,hileye,hurdaya karşıyım , vaktiyle cavcavın 900 bin dolara almadığı lukunkuya 3 milyon Euro verdiren adama karşıydım şimdide çöplere,galatasarayı batıranlara karşıyım. koskoca klüp gözlerinizin önünde batırılıyor siz neden sessizsiniz,donk gibi bir rezalete neden sessizsiniz ?