Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braithwaite kanada gelecekse gelsin iş yapar hızlı baya ama forvete daha farklı oyuncu lazım

Merak etmeyin beyler, Sikot abimiz Emre Utkucan bize iyi bir genç kanat bulur...

fft104mm2120760.jpg

:asd22:

Engeliyle alay etmek değil söylediğim ancak bu şekilde bir engele sahip olan birinin scout luk gibi gidip oyuncuyu gerekirse çinde canlı izlemenin şart olduğu bir meslekte olmasını uygun bulmuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mevcut 11'e bak. :red:

----------------------- Muslera ---------------
Boş (Linnes?) --- Ched --- Balta ------- Carole (eh)
-------------- Selçuk ------- Donk (çöpümsü) -------
------ Boş ---------- Boş --------- Boş -------
--------------------- Boş -----------------------
:red:

ne macera arıyoruz ki,

Adebayor veya Damiao'dan biri gelmeli,

bedava adam bulmuşuz beğenmiyoruz

Braitwaite in istatistikleri damiaodan daha kötü. Geçen sene 35 maçta 6 gol atmış fransa liginde, hani şu leş mevlüdün senede 15-20 gol attığı ligde.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu bu adam ancak içe kat eden kanat forvet olur ezilir burda santrfor olamaz asla.istatistiklwri de les otesi

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

dede bir ara 19luk 20lik topçulardan bahsetmişti hakkaten nerde bunlar

K.Pasa'dan Ereni almak için Umut + Jem + Tarik versek mümkün olmaz mi

3 çöpten kurtulmuş oluruz

Cansel kemiksizi tanıyan varmı içinizde ona sorun damiao transferini kendisi spor muhabiri net bilgi verir kendisi hatta gider konuşur bizzat damiao ile

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben tanıyorum, çok iyi Portekizce biliyor ve Brezilyalılarla arası iyi. Spor muhabiri değil bu arada ama futbolla ilgili sadece mesleğinden dolayı.

Tam herkes tek bir isime yogunlasmisken (Damiao) ardindan cikan 2. Isimi genelde transfer ediyoruz.Bence Braithwaite'yi aliriz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt