Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Braithwaite kanada gelecekse gelsin iş yapar hızlı baya ama forvete daha farklı oyuncu lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak etmeyin beyler, Sikot abimiz Emre Utkucan bize iyi bir genç kanat bulur...
![]()
:asd22:
:red:Mevcut 11'e bak. :red:
----------------------- Muslera ---------------
Boş (Linnes?) --- Ched --- Balta ------- Carole (eh)
-------------- Selçuk ------- Donk (çöpümsü) -------
------ Boş ---------- Boş --------- Boş -------
--------------------- Boş -----------------------
faydalı olacak oyuncu,damiano falan hikaye ama bu adam tempo,hız,bitiricilik gayet iyi https://www.youtube.com/watch?v=rLrdt6TtiC8
Yahu bu adam ancak içe kat eden kanat forvet olur ezilir burda santrfor olamaz asla.istatistiklwri de les otesiBraitwaite in istatistikleri damiaodan daha kötü. Geçen sene 35 maçta 6 gol atmış fransa liginde, hani şu leş mevlüdün senede 15-20 gol attığı ligde.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın sanki boynundan aşağısı felçli gibi duruyor tövbe yarabbiMerak etmeyin beyler, Sikot abimiz Emre Utkucan bize iyi bir genç kanat bulur...
![]()
:asd22:
Adamın sanki boynundan aşağısı felçli gibi duruyor tövbe yarabbi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harbidenmi bilmiyordum vallahaÖyle zaten
Sent from my iPhone using Tapatalk
engelli zaten, iyi niyetli biri ama işte ...Adamın sanki boynundan aşağısı felçli gibi duruyor tövbe yarabbi
Adamın sanki boynundan aşağısı felçli gibi duruyor tövbe yarabbi
Oyleymis ya bilmiyordum pisman oldum yazdigima zatenengelli zaten, iyi niyetli biri ama işte ...
Ben tanıyorum, çok iyi Portekizce biliyor ve Brezilyalılarla arası iyi. Spor muhabiri değil bu arada ama futbolla ilgili sadece mesleğinden dolayı.Cansel kemiksizi tanıyan varmı içinizde ona sorun damiao transferini kendisi spor muhabiri net bilgi verir kendisi hatta gider konuşur bizzat damiao ile
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lan 4 gün sonra lig başlıyor. Podolski yok, Sneijder de olmayacak belki. Transfer de yok ileriye. Ofansa yazacak adam yok. Şaka gibi!!
K.Pasa'dan Ereni almak için Umut + Jem + Tarik versek mümkün olmaz mi
3 çöpten kurtulmuş oluruz
ya aslında bu tür şeylere destek veriyorum , bu yüzden yönetimi tebrik ediyorum ama yani Emre sen de bir tuttur kardeşim yaOyleymis ya bilmiyordum pisman oldum yazdigima zaten