Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1473307.jpg

Sırf umuttan iyi diye forvet alıcaksak alalım rodeyegayı lig sonuna kadar idare etsin ozaman.. Kadroyu daha fazla çöple doldurmanın manası yok sonra kovsan da gitmiyorlar

Poldi'de çay içiyor Kweuke'de içiyor hatta hasını içiyor renktaş ayıp ettin :(

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdaş kendi görüşüm neticesinde aslolan Galatasaray gelsin oynasın aslanlar gibi senin gönlün olsun :)

Ben pek faydalı olacağını düşünmüyorum işte yönetimde kafa bassa hamzaya yazın yol verir gerekli hamleleri yapar mevcut kadroyu korur takımı bu kadar kalitesizleştirmezdi.

Takımda çalım atabilen stilli oyuncu hiç yok podolskiden başka yani düşün visca gelsin diyen var...

Neyse hayırlısı neyse o olsun şampiyon olamayacağımız aşikar zaten ama kweuke tarzı adamları alıp kadroyu şişirmeye gerek yok.
Gönül isterki versinler 10m€ alsınlar antonio valencia takım 5 lvl birden atlar ama işte.Bazı gerçekler var beceriksiz yönetim gerçeği.
Bu hepsinden acı veriyor bana kaybolan vizyonla birlikte melodan sonra donka o kadar sevindikki sanırsın gattuso geldi.

Çok değil 2 sene önce Drogba ile CL de Yarı finalin kapısından dönüyorsun ... 2 sene sonra kvoyke gelsin istiyorsun işte sorun burada bu takımı bu taraftarı buralara getirenlerin ben ta ....neyse iyi geceler herkese

Damiao da kararsizim. 5 sene önce cok iyiy di ve form tutarsa cok etkili oyuncumuz olabilir ama son zamanlarda bi is yaptigi yok.

Gelinen noktada şerefşerefsizoğlunun
Her transfer sezonunda bol bol kulakları çınlayacak..

Millet şu yılki transfer sezonunu yıllarca unutamaz 4 yıldız ve alınan kupaların içine bundan daha güzel edilemezdi.

burda damiaoya sallayanlar kaç maçını canlı izledi son bir iki maçını izleyip bu çöp demekle olmaz bu iş öyle düşünenlere milan baroşun bize gelmeden son senelerinin istatistiklerine baksın bence .riskli transfer olduguna katılıyorum ama çöp deyip kestirip atmak da adama haksızlık youtubeda yetenekli gibi gözüküyor :)

"Musterih olunuz. Bana olan guveninizi bosa cikarmayacagim."

............................................................................................................................+++++++++++++++++++++++++++++++
110223976140323120116.png

Millete Kuveykeyi 3 maçını izlemiyor diye eleştirip,Damiao'yu savunursan saçmalık olduğunu söylerim ki yine söylüyorum saçmalık

Kweuke ile damiaoyu karşılaştırdığın için kimin saçmaladığı açık. Ben damiao müthiş topçu diye bir şey yazmadım sonuçta orada yazan şeyler 2-3 sene önce wonderkid olduğuyla ilgiliydi. Damiaoyu zaten iyi zamanında alamazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

burda damiaoya sallayanlar kaç maçını canlı izledi son bir iki maçını izleyip bu çöp demekle olmaz bu iş öyle düşünenlere milan baroşun bize gelmeden son senelerinin istatistiklerine baksın bence .riskli transfer olduguna katılıyorum ama çöp deyip kestirip atmak da adama haksızlık youtubeda yetenekli gibi gözüküyor :)

Kardeşim sosyal medya öyle bir hale geldiki.

X oyuncu ile adı geçti bir türk klübünün sanırsınki real madrid barcelona manchestermişiz gibi.

Bu yaşlı ya niye aldık hani genç alacaktık
Genç alsan abi burda genç olmuyor 27-30 arası olgun adam lazım.
Adam mesela sakattır 3 ay sakat adamı aldık..
Ben falanca siteden baktım istatisliklerine 20 maç oynamış 3 gol atmış nasıl forvet bu.

E teknoloji ile futbol oyunlarıda insanlara antrenörlük hissi veriyor kısacası herkez alex ferguson herkez morinho bu ülkede.

Bi şunu öğrenemedik gelir oynar ona göre yorum yaparız.
Bak şikebahçe liderin 6 puan gerisinde olsa bu gün inanki yerden yere vururlar nani ile rvp yi.

Hatırla sezon başını yazın adamlara teneke çaldılar bumu manchesterde oynamış nani böylemiymiş
Gomeze bak kardeşi gelmiş yürüyor sahada diye..

Nasıl bir ülkeyiz taraftarından spor yazarına kadar al birini vur ötekine...

Kweuke ile damiaoyu karşılaştırdığın için kimin saçmaladığı açık. Ben damiao müthiş topçu diye bir şey yazmadım sonuçta orada yazan şeyler 2-3 sene önce wonderkid olduğuyla ilgiliydi. Damiaoyu zaten iyi zamanında alamazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo'da wonderkiddi o işler öyle olmuyor

Brezilya'da istatistik kasamayan topçudan hayır gelmez

Bana Brezilya futbolundan bir kaç örnek ver.Wonderkid olarak gösterilmiş düşüşe geçmiş ve sonra Avrupaya giderek ses getirmiş haklısın diyeceğim

Kuveykeyi izlemeden yorum atmışsın o çok net onu tartışmayacağım

damiao mu bu senenin nobet konusu ? her sene tapiyorsunuz la bir futbolcuya sakiz yapiyonuz burda ..

Biglia -> Formica -> Shaqiri -> pato simdi de damiao

Öncelikle Herkese İyi Geceler...

Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt