- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O site ne oldu yav? Kendi evim olsa takip etmezdim hergün çocuk büyütür gibi stadın büyümesine seviniyorduk ne günlerdi be
Poldi'de çay içiyor Kweuke'de içiyor hatta hasını içiyor renktaş ayıp ettin
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski aslantepe.biz adlı site şimdilerin gsfans.org değilmi ben mi yanlış biliyorum ?
Saçmalık
Hayırdır otorite sen misin burada?
Sent from my iPhone using Tapatalk
O dedeyi davet ettirmek lazım stada..Öyle birşey vardı evet sanırım ona bi güzellik yapılmıştı.. Üzücü olan stadın hala inşaat gibi durması tapusunu alamadı kimse çivi bile çakamıyoruz
Millete Kuveykeyi 3 maçını izlemiyor diye eleştirip,Damiao'yu savunursan saçmalık olduğunu söylerim ki yine söylüyorum saçmalık
Damiao da kararsizim. 5 sene önce cok iyiy di ve form tutarsa cok etkili oyuncumuz olabilir ama son zamanlarda bi is yaptigi yok.
burda damiaoya sallayanlar kaç maçını canlı izledi son bir iki maçını izleyip bu çöp demekle olmaz bu iş öyle düşünenlere milan baroşun bize gelmeden son senelerinin istatistiklerine baksın bence .riskli transfer olduguna katılıyorum ama çöp deyip kestirip atmak da adama haksızlık youtubeda yetenekli gibi gözüküyor![]()
Kweuke ile damiaoyu karşılaştırdığın için kimin saçmaladığı açık. Ben damiao müthiş topçu diye bir şey yazmadım sonuçta orada yazan şeyler 2-3 sene önce wonderkid olduğuyla ilgiliydi. Damiaoyu zaten iyi zamanında alamazsın
Sent from my iPhone using Tapatalk