Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca semihi keserse basari gelebilir en az 2 transfer ile ayni deger de semihi kesmesi

ya boşuna maceraya giriyorlar piyasada düzgün forvet yok şuan al kweukeyi seni sezon sonuna kadar idare eder gelecek senede alternatif oyuncu olur hırslı karakterli adam burak umut gibi gamsız değil

o değil de bu transfer döneminde bizle adı geçen oyunculara bakıyorum da sanki football managerde 2020li yıllara gelmişiz gibi garip garip yeni isimler

Şu forumda bi' Fenerliye niye izin verilir anlamıyorum. Biz bu sene Bjk şampiyon olur dedik diye 1 hafta myc aldık. Nasıl iş arkadaş.. Aklım hayalim almıyor ya.. Adam açık açık avatarı da koymuş.

@Alpay Asma, kanka bi' açıklama yapsanız..

Son düzenleme:
sadece volkandan degil hiçbirinden bir halt olmaz bana göre cünkü altyapıdakilerini büyük cogunlugu torpilli ailelerin çocukları

macları izleyin görürsünüz zaten süt bebeleri gibi oynuyorlar

1 tek emrecan coşkun var o çocuktan ümitliyim şimdide giresunda kiraya gitti semih denen vitaminsizden daha sert ve agresif

recep burak yilmazdanda belki birseyler olur

Bende şu oğulcanı beğeniyorum ama o bursadan yetişti sanırım

elmander
10/11 37 mac 10 gol 6 assist
09/10 25 mac 3 gol 1 assist
08/09 30 mac 5 gol 2 assist

Baros
07/08 17 mac 0 gol 2assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 3 gol 3 assist
06/07 17 mac 1 gol 1assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 4 gol
05/06 27 mac 8 gol 0 assist

Nonda
06/07 26 mac 7 gol 3 assist
05/06 15 mac 4 gol 1 assist
04/05 10 mac 0 gol 0 assist

hepside bizde müthis isler cikardi. Hele hele baros .

Minik bir fark var.

Bunlar premier league topcusuydu.

Bu ise savunma tedbirlerinin dusuk oldugu brezilya liginden disari cikamamis bir topcu!

Arkadaşlar elimize bir son dakika istihbaratı ulaştı.

Yasin Şimşek'e benzeyen br şahsın Galatasaray-Fb derbisinde Fener forması ile görüntüleri varmış maç izlerken. Fotoğrafları almaya çalışıyorum.

Arkadaşlar elimize bir son dakika istihbaratı ulaştı.

Yasin Şimşek'e benzeyen br şahsın Galatasaray-Fb derbisinde Fener forması ile görüntüleri varmış maç izlerken. Fotoğrafları almaya çalışıyorum.
Büyük rezillik en sevdiğim üyenin böyle bir şey yapmış olmasına inanamıyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer döneminden beklentim jemi ve sabriyi bursaya kitleyebilirsek müthiş olur hadi arv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt