Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
hoca semihi keserse basari gelebilir en az 2 transfer ile ayni deger de semihi kesmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan Pala'dan birşey olur mu sizce?
Volkan Pala'dan birşey olur mu sizce?
sadece volkandan degil hiçbirinden bir halt olmaz bana göre cünkü altyapıdakilerini büyük cogunlugu torpilli ailelerin çocukları
macları izleyin görürsünüz zaten süt bebeleri gibi oynuyorlar
1 tek emrecan coşkun var o çocuktan ümitliyim şimdide giresunda kiraya gitti semih denen vitaminsizden daha sert ve agresif
Şu forumda bi' Fenerliye niye izin verilir anlamıyorum. Biz bu sene Bjk şampiyon olur dedik diye 1 hafta myc aldık. Nasıl iş arkadaş.. Aklım hayalim almıyor ya.. Adam açık açık avatarı da koymuş.
@Alpay Asma, kanka bi' açıklama yapsanız..
elmander
10/11 37 mac 10 gol 6 assist
09/10 25 mac 3 gol 1 assist
08/09 30 mac 5 gol 2 assist
Baros
07/08 17 mac 0 gol 2assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 3 gol 3 assist
06/07 17 mac 1 gol 1assist (bpl) 2. devre ligue 1 12 mac 4 gol
05/06 27 mac 8 gol 0 assist
Nonda
06/07 26 mac 7 gol 3 assist
05/06 15 mac 4 gol 1 assist
04/05 10 mac 0 gol 0 assist
hepside bizde müthis isler cikardi. Hele hele baros .
Şu forumda bi' Fenerliye niye izin verilir anlamıyorum. Biz bu sene Bjk şampiyon olur dedik diye 1 hafta myc aldık. Nasıl iş arkadaş.. Aklım hayalim almıyor ya.. Adam açık açık avatarı da koymuş.
@Alpay Asma, kanka bi' açıklama yapsanız..
Kendisi iyi bir Fenerli'dir.
Büyük rezillik en sevdiğim üyenin böyle bir şey yapmış olmasına inanamıyorum.Arkadaşlar elimize bir son dakika istihbaratı ulaştı.
Yasin Şimşek'e benzeyen br şahsın Galatasaray-Fb derbisinde Fener forması ile görüntüleri varmış maç izlerken. Fotoğrafları almaya çalışıyorum.