Mustafa Yavaşgül
Yeni Üye
- 13 Ocak 2016
- 42
- 0
- 366
İsminiz Murat yavaşgül olmasın?
Murat Yavaşgül kendisi abim yanında çalışıyorum yönetici arkadaşa da belirttim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsminiz Murat yavaşgül olmasın?
Immobile Sevillaya kiralamadan önce Galatasaray'a geliyordu istemediler....
Futboliçe Damiao @Gozdelinho_
Yurtiçinden kesinlikle hiç bir Türk oyuncu almicakmışız bu arada.
Teknik ekip çünkü Niasse ile ön protokol yapıldı o zaman..
Futboliçe Damiao @Gozdelinho_ 2 min.2 minuten geledenKanat transferi için bu isimler dolasiyor...
Carillo, Feghouli, Zivkovic, Calleri,Sisto...
Murat Yavaşgül kendisi abim yanında çalışıyorum yönetici arkadaşa da belirttim
gözdelinho ya özelden sordum az önce beyler bahsettiği isim oxlade-chamberlain miş birazdan açıklıcam dayanamıyom dedi ilk benden duyun![]()
Quentero Scout istedi Cenk abi bitirdi,Teknik heyet Ontivero'yu aldı akıl kari değil
Ters köşe yapmasın seni![]()
gözdelinho ya özelden sordum az önce beyler bahsettiği isim oxlade-chamberlain miş birazdan açıklıcam dayanamıyom dedi ilk benden duyun![]()
Ligi takip etmeyen biriyle futbol tartışarak zaman kaybedemem kusura bakma iyi geceler
Hızlı cevaplar vereyim:Öncelikle Herkese İyi Geceler...
Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler
ontivero hajrovic transferleri bize sneijder ve drogbayı getiren menejerlere ahde-vefa için yapılmış paravan oyuncularmıydı?
Bana Kweuke dedi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi