Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Immobile Sevillaya kiralamadan önce Galatasaray'a geliyordu istemediler....

Sezon başı Şl ligi avantajımız ve başarı için yatırım yapacak paramız vardı. Kaybedilen maçlardan sonra her ikisinden de olduk ve şimdi kaliteli oyuncular gelmiyor çünkü ligde şampiyonluk bile söz konusu değil. Yönetim bence istifa etsin daha fazla zarar vermesin.

Kanat transferi için bu isimler dolasiyor...

Carillo, Feghouli, Zivkovic, Calleri,Sisto...

• Futboliçe Damiao ‏@Gozdelinho_ 11 min.11 minuten geleden
    Kanat için önceliğimizi öğrendim :) bitmesi zor olduğu için yazmicam gelişmeleri takipteyim yine ilk ben yazarım büyük ihtimal
    1f648.png

​
  • Futboliçe Damiao ‏@Gozdelinho_ 2 min.2 minuten geleden
    Şayet transfer gerçekleşirse çoooooooooooooooooookkkkkkkkkk büyük iş, çünkü acayip talipleri var.
    ​

gözdelinho ya özelden sordum az önce beyler bahsettiği isim oxlade-chamberlain miş birazdan açıklıcam dayanamıyom dedi ilk benden duyun :D

abi bariz feghouli kanat önceliği

medjaniyi de onun için alıyoruzdur belki de hemşerisini kandırmak içün

Ligi takip etmeyen biriyle futbol tartışarak zaman kaybedemem kusura bakma iyi geceler

Bu gsc ye de bu yüzden ayar oluyorum. Burada 5-6 tane adam var kendi düşündükleri dışında biri bir şey söylediği zaman saçmalık bullshit vs hemen yapıştırıyorlar. Tipik solcu kafası konuyu siyasete getirmek istemem ancak senin solcu olduğuna adım kadar eminim. Karakteriniz hep aynı. Bak arkadaşım üstte forum yazıyor madem her konuda uzmansın git tdk sözlükte forumun anlamı nedir ?

forum
isim, tarih (fo'rum) Latince
4.Tartışma alanı

Yani burada değişik fikirler olabilir. Sadece senin düşündüğün şeyler doğru değil. Bana ilk alıntıladığında saçmalık yazmayıp ya kweuke aslında iyi futbolcudur şu şu özelliği umuttan iyidir yazsaydın bu kadar uzamazdı. En sonda zaten benle muhattap olmazmışsın . Kimsin sen benle muhattap olmayacakmışsın merak ettim hayatında başardığın 2 tane şey var mı ? Iq seviyen kaç ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bana Kweuke dedi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Herkese İyi Geceler...

Kendimi tanıtayım Fifa Manageriyim.Spor **************************** Süper Lig,PTT 1. Lig'de 17 tane kayıtlı oyuncumuz bulunmakta.Foruma kayıt olma sebebim Emre Utkucan kardeşimin bazı iftiralara maruz kalmasıdır.Kendisini yayıncı kuruluşunda çalıştığı zamandan beri tanırım.Futbola aşığı,hayatının %80'i futbol izlemekle geçen bir insana burda o kadar çok iftira atıldıkı,bunlara cevap vermek için kayıt oldum,cevap verir üyeliğimi kapatacağım.
Arkadaşlar eleştirmek elbette hakaret olmadan herkes yapabılır.İnsanlar fiziksel özelliklerinden,engellerinden bahsetmek onla dalga geçmek çok çok ayıp.Heleki bu kardeşimiz gününü sabahını Galatsaray için harcıyorsa daha çok ayıp.Galatasaray'da Scout ekibi transferleri yapıyor algısı yaratanlar işin iç yüzünü bilmeden konuşuyor.Bugüne kadar sadece Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles dışında hiç bir oyuncu Scout ekibi gerçekleştirmediğini çok iyi biliyorum.Bir çok menajer kulüplerden cebini doldurmak için o kadar çok oyuncu öneriyor ve FUTBOLU bilmeyen yöneticilere bunları pazarlıyolarki anlatsam aklınız hayaliniz şaşırır.
Bir Örnek vereyim size,Emre Mor var Galatasaray Scout ekibi oyuncuyu 1 senedir izletti.Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları bizzat gidip kendileri izleyip özel raporlar hazırladı.Fiyatı o zaman 250 bin Euroydu.Kulübü ile anlaşıldı bu sezon başı transfer edilecektiki bir FIFA menajeri ismini vermicem hukuk var,kendi cebini doldurmak için transferi bozdu.Sizi temin ederim ki bir çok bildiğim şey var neler neler dönüyor.Devre arası operasyonu hatırlarsınız Galatasaray Quintero ile anlaştı ama her ne varki o dönem Ontivero alındı kiimler neler yaptı neler.....
Lütfen insanları karalamayalım bunlara cevap vermek için açtım üyeliği kapatıcam.Herkese İyi geceler
Hızlı cevaplar vereyim:
1-Bu forumdaki herkes futbol aşığı..Hayatımız yurt içi, yurt dışı macları izlemekle geciyor. Ama biz scout degiliz..Bu işten para kazanmıyoruz. Emre Utkucan scout ise sorumludur ve sorumluluğunu en iyi şekilde yapmalıdır..Ben Emre Utkucan ı scout olarak hiç basarılı bulmuyorum.
2-Sen yazmışssın..Scout transferlerini..Umut Gündoğan,Carole,Bruma,Oğuzhan Kayar,Denayer,Telles.. Urfaspor'un bile begenmeyip sozlesmesini feshettiği Umut Gundoğan'ın scout transferi olması Emre Utkucan'ın ayıbıdır.. Oğuzhan Kayar ın durumu da ortada.. Bruma dan yediğimiz 12 m€ kazığını yazmaya gerek var mı?
Yazacak daha cok sey var ama degmez.. Emre Utkucan iyi bir Galatasaraylı olabilir ama iyi bir scout değil.. Biran once istifa etmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt