Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.475
- 11.915
- 1.783
Yine basladik geleneksel çöp transferi senligine
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatsa tamam da santrafor olarak alıyorlarsa o zaman sıkıntı var.MARTIN BENITEZ > GALATASARAY
https://amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/13/martin-benitez-bitiyor-463538/
YENI KANAT OYUNCUMUZ , HAYIRLI OLSUN
https://www.youtube.com/watch?v=FGB43X7xxHQ
Kayseriye gitti.Duyumcu fln dgeilim ama Babel'i Denizli istemiyor bunuda ben biliyorum ! Babel Twitter'den lobi yapip bize gelmek istiyor.
Fernandao birak gol atmayi brezilya kariyeri cesitli takimlarda sadece yedegin yedegi olarak gecmis bi oyuncuydu ?Damiao konusunda birkaç şey söyleyeyim.Adamın attığı gollerin azlığı üzerinden eleştirilmiş ama Libertadores kupasındaki istatistikleri fena değil.Sadece Brezilya Ligi'ndeki istatistikleri kötü.Bunda da sebep bence Damiao'nun yaşadığı düşüş olabilir.Ayrıca milletin yere göğe sığdıramadığı Fernandao'da Brezilya da gol rekoru kıran bir futbolcu değildi hatta 20 yaşından sonra profesyönel olmuştu.Keza Nobre içinde aynısı geçerli.Kaldı ki Damiao bundan birkaç sene önce 20-25 Milyon Euro bonservis istenen.Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir isimdi.Hazır bonservisi de elindeyken bence bu riske girmeliyiz.Tabii uygun bir yıllık ücretle...
Zaten adam fizikli diye bizim ligde iş yapıyor.Fernandao birak gol atmayi brezilya kariyeri cesitli takimlarda sadece yedegin yedegi olarak gecmis bi oyuncuydu ������
Fernandao birak gol atmayi brezilya kariyeri cesitli takimlarda sadece yedegin yedegi olarak gecmis bi oyuncuydu ������
Cogunu 2.ligde atmis ama ben oyle biliyorumAma o bile brezilya liginde 3 yılda 72 maç oynayıp 22 gol atmışken bu damiao 75 lig maçında 15 gol atabilmiş !?!
Zaten adam fizikli diye bizim ligde iş yapıyor.
ya kardeşim dünden beri aynı muhabbet bilgisiz bilgili olma bari ya adamın o gollerinden 8 i 2. lig ya vallahi bazenleri diyorum bu forumda fb bjkli daha çokAma o bile brezilya liginde 3 yılda 72 maç oynayıp 22 gol atmışken bu damiao 75 lig maçında 15 gol atabilmiş !?!
ya kardeşim dünden beri aynı muhabbet bilgisiz bilgili olma bari ya adamın o gollerinden 8 i 2. lig ya vallahi bazenleri diyorum bu forumda fb bjkli daha çok
Bu corap sponsorlugundan kac para gelecek?
Ne duydun anlat.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk