Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine basladik geleneksel çöp transferi senligine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao konusunda birkaç şey söyleyeyim.Adamın attığı gollerin azlığı üzerinden eleştirilmiş ama Libertadores kupasındaki istatistikleri fena değil.Sadece Brezilya Ligi'ndeki istatistikleri kötü.Bunda da sebep bence Damiao'nun yaşadığı düşüş olabilir.Ayrıca milletin yere göğe sığdıramadığı Fernandao'da Brezilya da gol rekoru kıran bir futbolcu değildi hatta 20 yaşından sonra profesyönel olmuştu.Keza Nobre içinde aynısı geçerli.Kaldı ki Damiao bundan birkaç sene önce 20-25 Milyon Euro bonservis istenen.Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir isimdi.Hazır bonservisi de elindeyken bence bu riske girmeliyiz.Tabii uygun bir yıllık ücretle...
Fernandao birak gol atmayi brezilya kariyeri cesitli takimlarda sadece yedegin yedegi olarak gecmis bi oyuncuydu ?

Fernandao birak gol atmayi brezilya kariyeri cesitli takimlarda sadece yedegin yedegi olarak gecmis bi oyuncuydu ������

Ama o bile brezilya liginde 3 yılda 72 maç oynayıp 22 gol atmışken bu damiao 75 lig maçında 15 gol atabilmiş !?!

benitez haberi nerden cikti sabah sabah brolar, iyi duruyo caliskan birine benziyo farkli stili var bende ardaya benzettim ardaninda stili cok farkli dünya futbolunda

Zaten adam fizikli diye bizim ligde iş yapıyor.

Orası kesin herifte teknik yok ayılık var. Eh bizim ligde pozisyon bilgisi olan stoperler de az.

Bu fernandaonun Semihe karşı bursada oynarken her ikili mücadelede çimleri öptürmesini unutamıyorum.

Semik ceza sahamızda öpmediği çim kalmamıştı, yerden kalkamadı vitaminsiz!!

Ama o bile brezilya liginde 3 yılda 72 maç oynayıp 22 gol atmışken bu damiao 75 lig maçında 15 gol atabilmiş !?!
ya kardeşim dünden beri aynı muhabbet bilgisiz bilgili olma bari ya adamın o gollerinden 8 i 2. lig ya vallahi bazenleri diyorum bu forumda fb bjkli daha çok

damiao büyük risk bencede,ama patlarsa kweakulerin fernandaoların dagıttıgı ligte takır takır oynar gol atar,patlamazsa kıçımızda patlar

ama yinede en kötü ihtimal araplara satabiliriz cünkü araplar seviyor brezilyalıları hatırlayın trabzon dandik henriquemi nedir ondan iyi para kaldırdı

Damiao , iyidir kötüdür o tartışılır ama bu forumda Fernandao ile kıyaslanıyorsa biz ölmüşüz ağlayanımız yok.

Fernandao zaten brezilyada şans bulamamış 2013 yılına kadar.Şu kadar maç şu kadar gol olayı hatalı bilgidir.75 maç 15 gol denilen istatistik yanlış zaten son sezonu 34 maç 14 gol ondan önceki sezonlarda 60 maçta 2000 dakika fln oynamış,maç başı 30 dakika .

ya kardeşim dünden beri aynı muhabbet bilgisiz bilgili olma bari ya adamın o gollerinden 8 i 2. lig ya vallahi bazenleri diyorum bu forumda fb bjkli daha çok

8i 2. lig ? Peki 14 fernandao atmış 15 bu damiao !!!

Bu mudur ?

3 yılda toplam 75 maç oynayıp 15 gol atmış adamın GS forveti olması için uygun olduğu görüşüne nereden kapılıyorsunuz ?

Onu anlatın ben de ikna olayım. 75 maçta 15 gol atabilmiş adamın bizim forvetimiz olabileceğine olan inancınız nereden geliyor ?

Brezilya milli takımı golcüsü mü ? Premier ligde, la ligada takımlarda önemli performanslar mı sergilemiş de düşüş yaşamış ? Brezilya ligini mi domine etmiş Neymar gibi mesela ? Milli takımlarını mı taşımış ? veya adam 20 yaşında da gelecek vaadediyor mu diyorsunuz ? Hangisi sebebi nedir Damiao yu istemenizin ?

Bir açıklayın ben de öğreneyim

Yine Remy'ler Ribery'ler havada ucusunca bizim taraftar Damiao'yu begenmedi. Gomez'i de istemediniz sonuc ortada. Bilip bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum

Linnesin sağlık kontrolü ne zaman acaba

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt