Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skauyt ekibin tâ bilmem nesine artik, emre utkucan seninde abv.

Ah be güzel kardeşim ben de tanımıyorum adamı ama bakıyorum bi ya.

https://www.squawka.com/players/lea...season-2013/2014#73#all-matches#1-38#by-match

Bakın burada sol tarafta "Internacional" i seç. Sağ tarafta 2013-2014 sezonunu seç. Serie A da 26 maçta 5 gol atmış yazıyor.

Sonra solda SANTOS seç sağda 2014-2015 i seç Oynadığı maç sayısı Serie A da 26 maçta 6 gol atmış!!

En son olarak solda Cruzeiro yu seç. Sağda 2015-2016 yı seç Seris A da 23 maçta 4 gol atmış yahu!!!

toplam 15 işte???

Bahsedilen dönemde performansı üst düzey olsa şu an bu adamı tartışıyor olur muyduk? Şu an düşüşte olabilir ama kaliteli, futbolu bilen adam her zaman toparlar.
Sadece biz değil hiçbir Türk takımı yıldız adayı ya da üst düzey oyuncuların tercihi değilken beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.

Haim fresco'yu tanimayan bayagi liselidir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yeni yengemize laf etmeyin beyler,Damiao demek ki etine dolgun tombul kadinlardan hoslaniyormus.

Ya tamsm damiao formda değilde El insaf ya Fernandao kim abi ya öküzün önde koşturanı fizik olmasa buraktsn kazma bi adam bu damiyo ligin içinden geçer

İlla stoper almak istiyorsalar öyle yıllardır Avrupa'nın en üst seviyelerinde oynayan stoper alınsın.... Terry, Mexes veya Carvalho mesela.

Bize öyle Ujfanin yaptığını yapabilen stoper lazım çünkü Semih ve Chedjou o rol için uygun değil

Son düzenleme:
İlla stoper almak istiyorsalar öyle yıllardır Avrupa'nın en üst seviyelerinde oynayan stoper alınsın.... Terry, Mexes ve Carvalho mesela.

Bize öyle Ujfanin yaptığını yapabilen stoper lazım çünkü Semih ve Chedjou o rol için uygun değil
Mexes bellese alinir be, alsinlar iste

Bahsedilen dönemde performansı üst düzey olsa şu an bu adamı tartışıyor olur muyduk? Şu an düşüşte olabilir ama kaliteli, futbolu bilen adam her zaman toparlar.
Sadece biz değil hiçbir Türk takımı yıldız adayı ya da üst düzey oyuncuların tercihi değilken beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.

Bahsedilen "Dönem" minik bir zaman dilimi degil ki, son 3 yil!! Ve bu adam 27 yasinda artik!!

Ondan evvel adamin iyi olan 1 donemi var sadece. O da 2011 !! Bundan 5 yil evvel. Sadece 1 yil iyimis. Baska yok.

Yani adam genc degil 20 yasinda gelecek vaadediyor pozisyonu yok, milli takim oyuncusu degil, kariyerinde 27 yasina gelmis Avrupa takimi yok, milli takimi tasimisligi yok. Istatistikler iyi degil. Peki neye gore bunu GS golcusu pozisyonu icin uygun bulup minimum 3 yil kontrat onerelim diyorsunuz?

Ben ogrenciligimde bir kere Almanya ya gitmistim. Bir restorana girmistim. Ulan yemege degil fiyatlara bakiyorum once. 7 mark 8 mark 18 mark hepsi cok pahali . Bi baktim bisey 3.5 mark yaziyor. Sonra yemege baktim neymis diye corba!! Napalim corbaya talim etmistim.

Biz de dursunla ayni hesap. Yemege degil fiyata bakiyoruz once. Adama baksa istemiyceksin ama yillik 3 yaziyor ama 2 milyona ikna ederiz eh bonservis de yok!! :) Hadi alalim!!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt