- 12 Temmuz 2009
- 60.743
- 24.190
- 2.968
skauyt ekibin tâ bilmem nesine artik, emre utkucan seninde abv.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah be güzel kardeşim ben de tanımıyorum adamı ama bakıyorum bi ya.
https://www.squawka.com/players/lea...season-2013/2014#73#all-matches#1-38#by-match
Bakın burada sol tarafta "Internacional" i seç. Sağ tarafta 2013-2014 sezonunu seç. Serie A da 26 maçta 5 gol atmış yazıyor.
Sonra solda SANTOS seç sağda 2014-2015 i seç Oynadığı maç sayısı Serie A da 26 maçta 6 gol atmış!!
En son olarak solda Cruzeiro yu seç. Sağda 2015-2016 yı seç Seris A da 23 maçta 4 gol atmış yahu!!!
toplam 15 işte???
Haim fresco devreye girsede
carillo damiao vidic de jong'u alıp gelsek
Haim deyince aklıma Revivo geldi. Hıyar ilk maçında hatrick yapıp sonra yatmıştı.Haim fresco'yu tanimayan bayagi liselidir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
A7 > Ontivero > BenitezOntivero > Benitez
Haim kim
Mexes bellese alinir be, alsinlar isteİlla stoper almak istiyorsalar öyle yıllardır Avrupa'nın en üst seviyelerinde oynayan stoper alınsın.... Terry, Mexes ve Carvalho mesela.
Bize öyle Ujfanin yaptığını yapabilen stoper lazım çünkü Semih ve Chedjou o rol için uygun değil
Ne hikmetse devreye girdigi hicbir transfer bitmezdi...:asd22:Özhanın ortağı vardı bi tane her transfer döneminde adı geçerdi.
Haim fresco devreye girdi diye....
Bahsedilen dönemde performansı üst düzey olsa şu an bu adamı tartışıyor olur muyduk? Şu an düşüşte olabilir ama kaliteli, futbolu bilen adam her zaman toparlar.
Sadece biz değil hiçbir Türk takımı yıldız adayı ya da üst düzey oyuncuların tercihi değilken beklentileri çok yüksek tutmamak lazım.
Domino kim renkdaş?Domino Brezilya köylüsüdür