Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Duygun Yarsuvat döktürüyor yine 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estağfurullah , hatanızı kabul etmek de erdemdir. Forumdaki çoğu kişi gibi bilmeden, emin olmadan yorum yapmam ben emin olabilirsinizdemin farkettim mesajı da editledim ya
twitter kullanmadığımdan oldu cahilliğime ver
saçmalar gene, Özbek'i bu adamdan daha çok seviyorum. 40'ından sonra gözü açılan adamlar gibi. Medya meraklısı ,değişik adamın teki.Duygun Yarsuvat döktürüyor yine![]()
GALATASARAY divan toplantisi, suan GS TV 'de canli izleyebilirsiniz
Ne gibi kötüSenin soyadın yok mu Mert? Aklıma kötü kötü yakıştırmalar geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
saçmalar gene, Özbek'i bu adamdan daha çok seviyorum. 40'ından sonra gözü açılan adamlar gibi. Medya meraklısı ,değişik adamın teki.
Ya adam öğretmen, ne anlar yöneticilikten. Ben şimdi yönetici olabilir miyim , tecrübem yok ; hiçbir şeyim yok . Bu adam da böyle ve de adam her an nalları dikecek yaşta. Bu kadar yaşının adamı olmayan kimseyi görmemiştim . Çocuk bildiğin adam.Herşeyden ötesi adam ağır fener yalakası eziklere şike yapmadı diyecek kadar alçalmıştır.Ha adnan polat ya yarsuvat gözümde hiç bir farkı yok.
Bilmiyom, anlat iste..Gözdelinhonun lakabını biliyon mu sen
Benitez gelecekse babelde gelsin..
sivasspor maçındaki hücum hattımız
sinan------bilal--------yasin
--------------umut--------------
küfürler serbest
Ne diyorlarGALATASARAY divan toplantisi, suan GS TV 'de canli izleyebilirsiniz
Sinan ortalama bir topçu ya abartılacak topçu değil. Sadece beğendiğim özelliği rahat pozisyona giriyor.o değilde sinan sinan deniliyor ama o kadar şans bulmasına ragmen oyuna agırlıgını koyamıyor hala arda ilk zamanlarında yardırıyordu ...