Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
bu adamın kaynağı ne kardeşilk ben yazdım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamın kaynağı ne kardeşilk ben yazdım![]()
bu adamın kaynağı ne kardeş
hayır kadın ondan sonra bana ikide bir yazıp soruyorlar diye öyle dedim dedi.gozdelinho kim yazdı diye sormuş
dün akşam genç bir kanattan bahsediyordu ama ismini yazmam bitmeye yaklaşmadıkça demişti
şimdi izquerdoyu sorduğuna göre o isim odur diyoruz ki tweetlere verdiği cevaplara bakınca o olduğu bariz
hayır kadın ondan sonra bana ikide bir yazıp soruyorlar diye öyle dedim dedi.
Bu BABEL kendini yedi bitirdi, resmen saldi bize gelmek için
https://www.ntvspor.net/haber/haber-t/147293/babel-galatasaraya-seve-seve-gelir
ee ne var bunda o bıkkınlık emojisitamam da senin bahsettiğin tweetin sonundani surat ifadesine bak derim![]()
İzninle fotomac,********************* ve milliyet'i es geçiyorum.
Mynet'de "Çok acil değil ama alabiliriz" söylemi var
cnnturk'te senin argümanını destekleyecek "Sigthorsson'u almadığımız için içim kan ağlıyor" diyor.
Peki cnnturk'te aşağıda Bilal'i önlibero olarak düşünüyorum diyor. Buna ne dersin?
Bu arada beni başkanı destekliyomuş gibi gösterme çünkü desteklemiyorum. Ama Hamza'yı
da kimse savunmasın lütfen.
ee ne var bunda o bıkkınlık emojisibence siz biraz hassas davranıyorsunuz. Sanırım bu adamın kaynağı başka ama bilinmeyen biri . Gerçek değil büyük ihtimalle.
inanmıyorsan twitterde fareyi onun üstüne getirdiğinde bıkkınlık diye yazdığını da görebilirsin.sence bu bıkkınlk emojisi mi ya , ailesine yalan söylerken tavana bakan çocuk suratı bildiğin
neyse istiyorsan öyle inan
inanmıyorsan twitterde fareyi onun üstüne getirdiğinde bıkkınlık diye yazdığını da görebilirsin.
Açızzzzzz ölüyoruuuuz
Forvet istiyoooruuuuuz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi