Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes e bile salladılar..alacağı parayla ilgili.ruh yok takımda önleminizi alın gibi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdelinho kim yazdı diye sormuş

dün akşam genç bir kanattan bahsediyordu ama ismini yazmam bitmeye yaklaşmadıkça demişti

şimdi izquerdoyu sorduğuna göre o isim odur diyoruz ki tweetlere verdiği cevaplara bakınca o olduğu bariz
hayır kadın ondan sonra bana ikide bir yazıp soruyorlar diye öyle dedim dedi.

hayır kadın ondan sonra bana ikide bir yazıp soruyorlar diye öyle dedim dedi.

tamam da senin bahsettiğin tweetin sonundani surat ifadesine bak derim
1f644.png

Izquierdo bize yedirmezler hele bu becereksizler hiç alamaz. Bizim transfer politikamız, serbest mi oyunca, değilse son senesi mi?, son senesi değilse hiç bulaşmazlar.

Ohhhhhhhh Dursun'a tepki'mi verdiler? Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İzninle fotomac,********************* ve milliyet'i es geçiyorum.

Mynet'de "Çok acil değil ama alabiliriz" söylemi var
cnnturk'te senin argümanını destekleyecek "Sigthorsson'u almadığımız için içim kan ağlıyor" diyor.

Peki cnnturk'te aşağıda Bilal'i önlibero olarak düşünüyorum diyor. Buna ne dersin?
Bu arada beni başkanı destekliyomuş gibi gösterme çünkü desteklemiyorum. Ama Hamza'yı
da kimse savunmasın lütfen.

kafana göre o medya olmaz vs diyorsun ama bu açıklamalar hepimizin duyduğu gözleri ile tv den seyrettiği açıklamalar.

orada mynette diyor ki "Olmazsa olmaz tek mevki forvet transferi."

ee ne var bunda o bıkkınlık emojisi :) bence siz biraz hassas davranıyorsunuz. Sanırım bu adamın kaynağı başka ama bilinmeyen biri . Gerçek değil büyük ihtimalle.

sence bu bıkkınlk emojisi mi ya , ailesine yalan söylerken tavana bakan çocuk suratı bildiğin

neyse istiyorsan öyle inan

edit: twitterde adı bıkkınmış kullanmadığımdan bilmiyordum :D

Son düzenleme:
Açızzzzzz ölüyoruuuuz
Forvet istiyoooruuuuuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes maca kadar hazir olsuntakima yabanci olabilir ama yerine onayacagi tarik futbola yabanci

GALATASARAY divan toplantisi, suan GS TV 'de canli izleyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt