Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Independiente fakir bir kulup o yuzden 3 milyon Euro onlar icin buyuk para.

Oyuncu hakkinda pek bilgim yok ama transferi dogruysa insallah bizim Aguero muz olur :D

Bu cocugun sevinirken tipi voldemort'a benziyor yahu gelsin 2 buyu yapar hadi +1 de bunun icin yasini dusundukten sonra 3.5milyon euroya kadar ciktim ben +ontivero temiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carruscanin akrabasiymis. Culio'da kivresi

Bilal bence o kadar kötü değil burda dalga geçiyosunuz ama

Arda reklamı tüyler diken diken oldu

kimse söylememiş ama opisyonu 8m olabilir ve kiralık gelebilir.

Iyice baktimda videolara Ontivero'yu donunda sallar. Hem daha uzun hemde baya baya daha guclu gibi...

Sag kanatta oynuyabiliyor. Hucumun her bolgesinde oynayan bir oyuncu...

Alinsin anasini satayim Yasin'i donunda sallar bence....
geçen sene parlamış,2-3 milyon avroya guzel olur.almazsak yarın birgun gidecek dybala gibi parlayacak italyada.sonra roma falan alacak.yetenekli bence.

arjantine gittiyse bizimkiler gitmişken lucas romeroyu da tutup getirseler :D

Iyice baktimda videolara Ontivero'yu donunda sallar. Hem daha uzun hemde baya baya daha guclu gibi...

Sag kanatta oynuyabiliyor. Hucumun her bolgesinde oynayan bir oyuncu...

Alinsin anasini satayim Yasin'i donunda sallar bence....

zaten saçma sapan transferlere dünya para ödüyoruz zaten abi birazda buna verelim belki iyi çıkar geleceğin neymarı felan olur... hayal güzel şey :)

Valla nakulma geleceğine bu gelsin anasını satayım batacaksak tam batmak lazım. Gemileri yakalım. Bi de olmuş forvet getirsinler madem

Bilal bence o kadar kötü değil burda dalga geçiyosunuz ama

bilalle dalga geçilmiyor direkt sövüyoruz

40 yaşına gelmiş sahada 20 dk koşunca solugu kesilen emekli adamın galatasaray gibi bir takımda ne işi var

bu adam max 20-25 dk girebilir o da farkı açtıgımız maclarda adam ortasaha adamı ama kıçını kaldırıp koşamıyor bile ihtiyarlıktan

La madem o kadar para vereceksiniz gidin tanındık birine verin.

CYYz4f5WsAAS1IX.jpg:large

hakan ünsal Galatasaray birçok eksiği var ama sadece don geldi geç bile kaldılar dedi ama sonra belki de linnesi de alıp transferi kapatacaklar dedi ffp için . Bu fikri saçma geldi bana , transfer geç olunca hemen başka kimseyi almayacaklar demek ahmaklık

yalnız sadece top sürüşü değil tipide ardaya benziyor bu kadar olur yaw

martinbenitez-5256620501.jpg

zaten saçma sapan transferlere dünya para ödüyoruz zaten abi birazda buna verelim belki iyi çıkar geleceğin neymarı felan olur... hayal güzel şey :)

Hic bir transfer Ontivero transferi gibi sacma olmaz benim gozumde... Tarik bile daha mantikli geliyor...

Ontivero'nun bir videosu bile yoktu. Wiki'de bile biligisi yoktu zamaninda a biz alinca eklendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt