Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.320
- 7.657
- 1.623
yalnız sadece top sürüşü değil tipide ardaya benziyor bu kadar olur yaw
![]()
Aynen top sürüşü ve çalımları Ardaya çok benziyor. Rakibe dayanarak top sürmesi falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
hakan ünsal Galatasaray birçok eksiği var ama sadece don geldi geç bile kaldılar dedi ama sonra belki de linnesi de alıp transferi kapatacaklar dedi ffp için . Bu fikri saçma geldi bana , transfer geç olunca hemen başka kimseyi almayacaklar demek ahmaklık
bize 3 zenci lazım yarenler...
Bende buna dikkat ederek arastirdim arjantin kaynaklarini fakat maalesef 8 milyon euro yaziyor genelinde.Yine vardir belki bilmedigimiz biseyBeyler bu Benitez 8 milyon euro degil de Arjantin para birimi olmasin?
Oyleyse 500k oluyor ki videolara bakinca muhtesem olur 500k'ya
Alcan bi çinli en kötü asyaya yayılmış olursun bonservise verdiğin para reklamla çıkar yani
Erkan Şentürk
Güney Amerika liglerini izleyenler beni anlarlar. Martinez Benitez Galatasaray'a transfer olabilir. Ancak bunun bir maliyeti var.
@yasamakgzl Martin Benitez yeteneğinde bir futbolcunun Türkiye'de olduğunu düşünmüyorum. Kendisi gerçekten çok yetenekli Lanziniden bile.
@yasamakgzl Benitezin Bonservisi için 8-10 m € büyük rakam değil. Ancak Galatasaray'ın bunu ödeyecek gücü olduğu konusunda şüphelerim var.
demiş biri...