Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız sadece top sürüşü değil tipide ardaya benziyor bu kadar olur yaw

martinbenitez-5256620501.jpg

Aynen top sürüşü ve çalımları Ardaya çok benziyor. Rakibe dayanarak top sürmesi falan :D

hakan ünsal Galatasaray birçok eksiği var ama sadece don geldi geç bile kaldılar dedi ama sonra belki de linnesi de alıp transferi kapatacaklar dedi ffp için . Bu fikri saçma geldi bana , transfer geç olunca hemen başka kimseyi almayacaklar demek ahmaklık

Futbolculugu cok iyi ama gercekten beyinsizin teki. O kadar yerlici ki , transfer olmasinda korktugu icin boyle konusuyor...

Beyler bu Benitez 8 milyon euro degil de Arjantin para birimi olmasin?

Oyleyse 500k oluyor ki videolara bakinca muhtesem olur 500k'ya

Bu Martínez'in hiç tekniğine, çalım atışına, top surusune,fiziğine falan bakmadan, bu çocugun yaşı 21 olmasına karşın sağlam bir oyun zekası & oyun gorusu mevcud.oyun zekası & oyun gorusu olan tobcu candır; turkiye liginde de iş yapmamasının mümkünatı yoktur. söylenildiği gibi 8'e değilde, max 4'e alınacaksa buyursun gelsin.

Mustafa Denizli'de arjantinli evlatlara takık bi hoca?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alcan bi çinli en kötü asyaya yayılmış olursun bonservise verdiğin para reklamla çıkar yani

Bir forvet bir de sağ kanat alalım. Denizli saçma sapan iş yapmaz ise bu kargaları kesin geceriz.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Beyler bu Benitez 8 milyon euro degil de Arjantin para birimi olmasin?

Oyleyse 500k oluyor ki videolara bakinca muhtesem olur 500k'ya
Bende buna dikkat ederek arastirdim arjantin kaynaklarini fakat maalesef 8 milyon euro yaziyor genelinde.Yine vardir belki bilmedigimiz bisey

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan Şentürk

Güney Amerika liglerini izleyenler beni anlarlar. Martin Benitez Galatasaray'a transfer olabilir. Ancak bunun bir maliyeti var.

@yasamakgzl Martin Benitez yeteneğinde bir futbolcunun Türkiye'de olduğunu düşünmüyorum. Kendisi gerçekten çok yetenekli Lanziniden bile.

@yasamakgzl Benitezin Bonservisi için 8-10 m € büyük rakam değil. Ancak Galatasaray'ın bunu ödeyecek gücü olduğu konusunda şüphelerim var.
demiş biri...

Son düzenleme:
Erkan Şentürk

Güney Amerika liglerini izleyenler beni anlarlar. Martinez Benitez Galatasaray'a transfer olabilir. Ancak bunun bir maliyeti var.

@yasamakgzl Martin Benitez yeteneğinde bir futbolcunun Türkiye'de olduğunu düşünmüyorum. Kendisi gerçekten çok yetenekli Lanziniden bile.

@yasamakgzl Benitezin Bonservisi için 8-10 m € büyük rakam değil. Ancak Galatasaray'ın bunu ödeyecek gücü olduğu konusunda şüphelerim var.
demiş biri...

Kazık is coming

Şu adebayoru yazmayın ya ölmüş bitmiş hiç bir artısı olmaz isim oynamıyo ligde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt