Ercan Kahraman
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2014
- 774
- 89
- 718
6-7 sene sonra o da olur.
soyle bir dizilis yapalim
benzema
ronaldo - ozil - faguli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soyle bir dizilis yapalim
benzema
ronaldo - ozil - faguli
feghouliyi simdiden almak mümkün degil mi
sezon sonu zaten bedava olacak
Aslında şunu demek yanlış bu adam arsenalde ışte yapmaya bilirdi gercekten bakıyorsun adam kendi takiminda estiriyor sonra berbat giroud ü o zaman futbolla ilgisi olanlar begeniyordu bu kazı kazan gibi şans meselesi birazda ben ayrıyetten ben suçlunun emre utkucan olduğunu da söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bir adamın yetenekli olmasını görmek zor değil heleki scout adı altinda calisanlar uyum çok önemlidir dediğim gibi şans meselesi biraz da.Onceden de dedim Utkucan'in ustune fazla gidiliyor diye. Mancini zamaninda yapilan transferler komisyon transferi diye bagiriyor...
Illa hatalari vardir ama tum transfer facialarini buna yuklemek hata bence.
olur olur bal gibi olurRenktaşlar deselerki kanat almıcaz hem damiyo hem Pato gelicek Pato kanat olucak ne dersiniz
Pato gelsin, dükkana 1 hafta boyunca fenerli rambonun posterini asarım
Muhabirin biri emniyet kemerini bile bağlıyır diyor videonun sonunda.Nasıl bir milletiz emniyet kemeri bağlamak bile şaşırtıyor bizi
Renktaşlar deselerki kanat almıcaz hem damiyo hem Pato gelicek Pato kanat olucak ne dersiniz
pato duyumu nerden ?
Renktaşlar deselerki kanat almıcaz hem damiyo hem Pato gelicek Pato kanat olucak ne dersiniz