Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek ve yönetiminin elinde nakit 15 milyon euro olsa dahi Pato'yu alabileceğine inanan var mı? Grosskreutz'dan sonra ben bu adamların bırakın transferi,şansa kadere hayatta kalıp yaşadıklarını düşünür oldum.. Adam net yalancı biri,yazın yetmedi 20 gün önce 10 güne biter dediği transferleri de yapamadı..35 yaşındayım Polat dahil böyle boş adam yok başkanlık tarihimizde..

Pato olayın kaynağı nedir?

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Beşiktaş, Pedro Franco'yu San Lorenzo'ya kiraladı. Satın alma opsiyonu 1.8-2 milyon Euro arası olacak. (via @firatgunayer)

Onceden de dedim Utkucan'in ustune fazla gidiliyor diye. Mancini zamaninda yapilan transferler komisyon transferi diye bagiriyor...

Illa hatalari vardir ama tum transfer facialarini buna yuklemek hata bence.
Aslında şunu demek yanlış bu adam arsenalde ışte yapmaya bilirdi gercekten bakıyorsun adam kendi takiminda estiriyor sonra berbat giroud ü o zaman futbolla ilgisi olanlar begeniyordu bu kazı kazan gibi şans meselesi birazda ben ayrıyetten ben suçlunun emre utkucan olduğunu da söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bir adamın yetenekli olmasını görmek zor değil heleki scout adı altinda calisanlar uyum çok önemlidir dediğim gibi şans meselesi biraz da.

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeesssssssssssssssssssss

Pato gelsin, dükkana 1 hafta boyunca fenerli rambonun posterini asarım

Renktaşlar deselerki kanat almıcaz hem damiyo hem Pato gelicek Pato kanat olucak ne dersiniz

Linnes, kampa katılmak için Antalya'ya vardı.

CYoTzkvWYAAHDGV.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt