Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu çakan şimşekler forvet ile sağ kanat alacağımıza delalet olabilirmi

Remy gelecek gibi bir his var içimde,umarım olur.

DAmiao carillo gelsin ..

Lig başlasın bakalım denizli nasıl hoca imiş.

Bekliyoruz merakla

O zaman aynı şeyleri Faruk süren için de yazabilirsin ? Tarihimizin en önemli başarıları gelmiş 100 m harcasan o kadar reklam yapamazsın o derece avrupaya açılmışsın marka olarak, 4 sene herkesi üst üste koymuşsun ee sonuç? 2 sene sonra maaşlarımızı bülent hakan filan ödüyordu futbolculara ? Neden kimse o zamanlardan bahsetmiyor hatta sayın Terim yine satıp gitmişti takımı ne kadar benzer dimi?

siz daha iyi bilirsiniz benim yaşım ancak maç skorlarını algılamaya yetiyordu o dönemler , o zamanlar bi 17-18 olsam belki bahsediyor olurdum şimdilerde bilemeyiz

neticede bu klübün belli dönemlerde estirip ardından dibi bulması can sıkıcı bir durum sebebi hangi kişiler olursa olsun

klübün felsefesi olan avrupa klüpleriyle yarşma işini sürekli olarak yapmak için bu kısır döngüyü kırmak lazım ama zor tabi

Pato ve Remy gelsin kapatalım transferi

1383558-29667537-2560-1440.jpg

Yâr senin derdinden derbeder oldum
Derd-i derunumu sor da sonra git
Hasretinden Mecnun misali oldum
Ne hale düşmüşüm gör de sonra git

Aşık olan maşukunu atar mı
Gül yerine kara çalı biter mi
Aslan yatağında tilki yatar mı
Gözle on ikiden vur da sonra git

Ağırgöl Dağında Gahmut Yaylası
Hangi gün inersen hoştur havası
Gel ey düzgünüm gel çektirme yası
Sulari kulunu gör de sonra git

siz daha iyi bilirsiniz benim yaşım ancak maç skorlarını algılamaya yetiyordu o dönemler , o zamanlar bi 17-18 olsam belki bahsediyor olurdum şimdilerde bilemeyiz

neticede bu klübün belli dönemlerde estirip ardından dibi bulması can sıkıcı bir durum sebebi hangi kişiler olursa olsun

klübün felsefesi olan avrupa klüpleriyle yarşma işini sürekli olarak yapmak için bu kısır döngüyü kırmak lazım ama zor tabi

1 O dönem altın jenerasyon yardı elimizde yerli oyuncu olarak
2 Hagi popescu taffarel faktörü
3Takımın bir birini çok iyi tanıması

Başarıyı getirdi her ondan sonra bi mumya geldi

3 Yıldızı takmışken lucescuyu gönderdi ft yi getirdi nolduysa orda oldu işte

Klüp tonlarca parayı sokağa saçtı ve her seçim yine başkan oluyordu.

Ölmeden Adnan Polata devr etti birazda sen batır diye o da batırdı.

Ünal Aysal geldi bambaşka olduk 5 senede atın 5 seneyi dönelim 2010 ve öncesine faciaydık resmen

Olay zümrede bitiyor bizde dinozorlar gitsin klüpten diyoruz ya hep gençler gelsin diyoruz

Bir şey değişmiyor charmender büyüyor zamanla charizard oluyor olay bu Galatasarayda

Tam ivme kazanıyoruz birileri geliyor batırıyor.
Bi kenetlensek şu ülkede önümüzde durabilecek camia yok.
Ama işte biz onu beceremiyoruz.Planı projesi programı olan adam değil

En çok pilavı dağıtan kimin charizardı büyükse bizde başkan o oluyor

Sonrası malum

Ben burağa selçuğa umuta tarığa o paraları o maaşları veren zihniyetin içine sıçayım onda hemfikiriz ama madem resime büyük bakıcaz o zaman karlarıda yazalım zararlarıda .. Adam interin başkanı morattiyle kahve içerken sneijderi istedim diyor dünyanın en iyi 5 kalecisi olarak gördüğümüz muslerayı getiriyor drogbalar melolar geliyor eee bizim dursun işe yarayacak tek adama lisans çıkartamıyor bizi aleme madara ediyor bununlamı kıyaslayalım bu adamı.. Bir laf vardı ya webo diyenler için drogbayı görse forma ister diye dursun da benim gözümde öyle işte Ünalı görse imza ister gibi duruyor adama takım elbise bile yakışmıyorki Galatasaray yakışsın!!!

Sanırım bu durumdan müzdaripsin

Kuveykede fena olmaz hany rdaş ne dersin
Daha iyisi lazım bence, remy olabilir mesela.Donk gelmiş hali hazırda çünkü birde.Anadolu takımlarının alıp biraz parlattığı oyuncuları alacaksak sürekli işimiz var.

Herkes habire gonulundeki forveti diyip resim paylaşıyor...

Hadi buda benden olsun..
SS+Lazio+v+AC+Cesena+Serie+A+o-IQwvEydbFl.jpg

Herkes rodallega ve Kweuke gibi hirbolari istiyor...
Seni tanıyan nadirlerdir buralarda...
Sirbsin tamam, bize zor gelirsin.. Yinede seninle bu buzlar erisin

Bu herif ligin anasına dalar ( maalesef bu sezon baya bi sakatti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt