- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Baydın be aydınım.Kuveyke nasıl olur arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baydın be aydınım.Kuveyke nasıl olur arkadaşlar
O zaman aynı şeyleri Faruk süren için de yazabilirsin ? Tarihimizin en önemli başarıları gelmiş 100 m harcasan o kadar reklam yapamazsın o derece avrupaya açılmışsın marka olarak, 4 sene herkesi üst üste koymuşsun ee sonuç? 2 sene sonra maaşlarımızı bülent hakan filan ödüyordu futbolculara ? Neden kimse o zamanlardan bahsetmiyor hatta sayın Terim yine satıp gitmişti takımı ne kadar benzer dimi?
Baydın be aydınım.
Kızmadım da ruhum daraldı bir anNiye kızdınız
Kızmadım da ruhum daraldı bir an![]()
Saatte bir mi yazıyorsun?03:27 e kadar rahatsınız ben kestirmeye devam
siz daha iyi bilirsiniz benim yaşım ancak maç skorlarını algılamaya yetiyordu o dönemler , o zamanlar bi 17-18 olsam belki bahsediyor olurdum şimdilerde bilemeyiz
neticede bu klübün belli dönemlerde estirip ardından dibi bulması can sıkıcı bir durum sebebi hangi kişiler olursa olsun
klübün felsefesi olan avrupa klüpleriyle yarşma işini sürekli olarak yapmak için bu kısır döngüyü kırmak lazım ama zor tabi
Saatte bir mi yazıyorsun?
Almışlardır artık zeki çocuk onlar...Yoo
Bir kaç tane üye var onlar mesajı alsın diye yazıyorum
Almışlardır artık zeki çocuk onlar...
siz daha iyi bilirsiniz benim yaşım ancak maç skorlarını algılamaya yetiyordu o dönemler , o zamanlar bi 17-18 olsam belki bahsediyor olurdum şimdilerde bilemeyiz
neticede bu klübün belli dönemlerde estirip ardından dibi bulması can sıkıcı bir durum sebebi hangi kişiler olursa olsun
klübün felsefesi olan avrupa klüpleriyle yarşma işini sürekli olarak yapmak için bu kısır döngüyü kırmak lazım ama zor tabi
Daha iyisi lazım bence, remy olabilir mesela.Donk gelmiş hali hazırda çünkü birde.Anadolu takımlarının alıp biraz parlattığı oyuncuları alacaksak sürekli işimiz var.Sanırım bu durumdan müzdaripsin
Kuveykede fena olmaz hany rdaş ne dersin
Daha iyisi lazım bence, remy olabilir mesela.Donk gelmiş hali hazırda çünkü birde.Anadolu takımlarının alıp biraz parlattığı oyuncuları alacaksak sürekli işimiz var.