Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WISSAM BEN YEDDER'e resmi teklif yapmissiz....4 sonra...5 milyon euro. Takimi 10 milyon euro istiyormus.

Iyi mi bu cocuk ?

new_67098_936_b.jpg

güzel transferler yaptık linnes ve donk birde benitezi alıp transferi kapatacakmışız.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

eğer Martinez'i opsiyonlu kiralarsak bak bu sefer buna itiraz etmem , hiç yoksa elinde patlamaz ve tutarsa da basarsın parayı. Bunu Bruma'da da yapsaydık keşke. Ama Martinez gelecekse bir forvet kesinlike gelmeli. Ama gelir bence ya yani bu çocuk öyle her sene 15 gol atan biri değil ki bunu alıp kapatsınlar . Adam 2 3 senedir profesyonel toplam golü o kadar yani kanat işte. Alırlar yani artık bir forvet.

martinez zaten forvet degil,birkaç yerde oynayabildigi için istiyor bence hoca onu

alexis sanches tarzı ama tabi tutarmı bilmiyorum ileride iyi bir forvet olmadan işi zor

martinez zaten forvet degil,birkaç yerde oynayabildigi için istiyor bence hoca onu

alexis sanches tarzı ama tabi tutarmı bilmiyorum ileride iyi bir forvet olmadan işi zor
ya zaten baktım adam geçen sene bir kere forvet oynamış, onun dışında hep kanat sağ ve sol.

twitterde yazanlara göre benitez kesin alınacak ve bir oyuncu için daha girişimdeymişiz ve eğer olmaz ise benitez transferiyle kapatacakmışız.

kaynaksız haber paylaşmak güya yasak ama 310 sayfa olmuş kaynak paylaşan hak getire

herkes kendisi duyumcu havalarında

Burda Martin Benitez'e gereksiz negatif yorumlar var.Hic izlemediginiz oyuncuya Youtube'de izlediginiz videolar üzerinden vuruyorsunuz.Yası 21,Arjantin alt yas kategorilerinde oynamıs,Scout ve Denizli'nin olumlu raporu gelmis,Muhsin Ertugral gibi futbolun icindeki adam olumlu seyler diyor.Kiralık+opsiyonla gelecegi söyleniyor oyuncunun.

Ha sunu diyebilir insanlar;bizim kumar oynayacak durumumuz yok.Gelecek oyuncu direkt katkı vermeli.O konuda hak veririm.Ama oyuncuyu izlemeden kötülemek de dogru bir yaklasım degil.

twitterde yazanlara göre benitez kesin alınacak ve bir oyuncu için daha girişimdeymişiz ve eğer olmaz ise benitez transferiyle kapatacakmışız.

ya kardeş sen de öyle bir dedin ki çok ciddi kaynakmış gibi. Ben de twitterde her gün bir yerinden uydurulan tonla haber görüyorum ama ciddiye almıyorum, sonucunda da olmuyor zaten. Ha bu zaten bilinen bir şey bunlar bulamazsa almazlar salak çünkü bunlar, bunu twitterdeki saçma insanların demesine gerek yok, ama alırlar artık yani o kadar da değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt