Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.103
- 10.884
- 2.838
Alvaro: Çok kısasın
Messi: Ve sen de çok kötüsün
![]()
Messi : "Sendeki boy bende olsa dünyanın en iyi topçusu ... aa bi dakkika ya "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alvaro: Çok kısasın
Messi: Ve sen de çok kötüsün
![]()
ya kardeş sen de öyle bir dedin ki çok ciddi kaynakmış gibi. Ben de twitterde her gün bir yerinden uydurulan tonla haber görüyorum ama ciddiye almıyorum, sonucunda da olmuyor zaten. Ha bu zaten bilinen bir şey bunlar bulamazsa almazlar salak çünkü bunlar, bunu twitterdeki saçma insanların demesine gerek yok, ama alırlar artık yani o kadar da değildir.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..Galatasaray'da düzenli olarak forma şansı bulamadığı için sezon başında Real Sociedad'a gönderilen Bruma'nın son haftalardaki yükselen grafiğiyle Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Real Sociedad'ın 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Bruma'yı kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.(3 puan)
şakamı yapıyosun sen forvet almazlarsa onları ben kapatıcam forvetsiz olur mu benitez gibi çümbülümü alıcazgüzel transferler yaptık linnes ve donk birde benitezi alıp transferi kapatacakmışız.
Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
Sociedad en fazla 5 verir sanmıyorum ki 7.5 nakit versinler belki 3 yıl odemeli verirler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaş farklı şekilde anlatmış , düzeltme yaptı sonra .şakamı yapıyosun sen forvet almazlarsa onları ben kapatıcam forvetsiz olur mu benitez gibi çümbülümü alıcaz
almazlarsa olacaklardan ben mesul değilim millet Galatasarayın sutopu tweetlerinin altına bile forvet diyo almazsak o zaman beni kimse tutamaz burak ve umutu görmek istemiyorum o mevkideya kardeş sen de öyle bir dedin ki çok ciddi kaynakmış gibi. Ben de twitterde her gün bir yerinden uydurulan tonla haber görüyorum ama ciddiye almıyorum, sonucunda da olmuyor zaten. Ha bu zaten bilinen bir şey bunlar bulamazsa almazlar salak çünkü bunlar, bunu twitterdeki saçma insanların demesine gerek yok, ama alırlar artık yani o kadar da değildir.
yine doğru bir mantık gibi gözükmüyo forvet almak şartoğluşartArkadaş farklı şekilde anlatmış , düzeltme yaptı sonra .
rahat ol bence Damiao gelecek mesela. Forvet alırlar çünkü illaki taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorlar. Hem burakın sakatlık sorunu var sırf bunun için bile alırlaryine doğru bir mantık gibi gözükmüyo forvet almak şartoğluşart
bende öyle düşünüyorum haberi bile çıkması kötü bunun kim yazdıysa twitterda abartmışrahat ol bence Damiao gelecek mesela. Forvet alırlar çünkü illaki taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorlar. Hem burakın sakatlık sorunu var sırf bunun için bile alırlar
Carillo ve Remy hala gelmedi mi?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bence arkadaş troll , ergen duyumculardan okumuş da yazmıştır. Yönetime yakın olan duyumcuların hemen hemen hepsini biliyorum twitterde ve onlarda tık yok. Yani rahat ol yok öyle bir şey.bende öyle düşünüyorum haberi bile çıkması kötü bunun kim yazdıysa twitterda abartmış