Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alvaro: Çok kısasın

Messi: Ve sen de çok kötüsün

CYoklBwWAAIq3EL.jpg

Messi : "Sendeki boy bende olsa dünyanın en iyi topçusu ... aa bi dakkika ya "

Galatasaray'da düzenli olarak forma şansı bulamadığı için sezon başında Real Sociedad'a gönderilen Bruma'nın son haftalardaki yükselen grafiğiyle Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Real Sociedad'ın 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Bruma'yı kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.(3 puan)

ya kardeş sen de öyle bir dedin ki çok ciddi kaynakmış gibi. Ben de twitterde her gün bir yerinden uydurulan tonla haber görüyorum ama ciddiye almıyorum, sonucunda da olmuyor zaten. Ha bu zaten bilinen bir şey bunlar bulamazsa almazlar salak çünkü bunlar, bunu twitterdeki saçma insanların demesine gerek yok, ama alırlar artık yani o kadar da değildir.

genelde güvenilir yönetime yakın duyumcuların yazdıklarını aktarıyorum doğrudur yanlışdır bilemem ama benitezi almış gibiyiz ve bir isim daha varmış uğraştığımız umarım doğrudur 4 transfer ile bitirmek istiyormuş bizimkiler bjk 2 isim ile anlaşmış fb ise 1 isim ile anlaşmış.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Son 14 senede Avrupada en çok sağ bek transferi yapan takım: Galatasaray

Galatasaray'da düzenli olarak forma şansı bulamadığı için sezon başında Real Sociedad'a gönderilen Bruma'nın son haftalardaki yükselen grafiğiyle Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Real Sociedad'ın 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaması durumunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Bruma'yı kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.(3 puan)

Ben bu olacakları yazdan söylemiştim

Sociedad en fazla 5 verir sanmıyorum ki 7.5 nakit versinler belki 3 yıl odemeli verirler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

güzel transferler yaptık linnes ve donk birde benitezi alıp transferi kapatacakmışız.

Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..
şakamı yapıyosun sen forvet almazlarsa onları ben kapatıcam forvetsiz olur mu benitez gibi çümbülümü alıcaz

ya kardeş sen de öyle bir dedin ki çok ciddi kaynakmış gibi. Ben de twitterde her gün bir yerinden uydurulan tonla haber görüyorum ama ciddiye almıyorum, sonucunda da olmuyor zaten. Ha bu zaten bilinen bir şey bunlar bulamazsa almazlar salak çünkü bunlar, bunu twitterdeki saçma insanların demesine gerek yok, ama alırlar artık yani o kadar da değildir.
almazlarsa olacaklardan ben mesul değilim millet Galatasarayın sutopu tweetlerinin altına bile forvet diyo almazsak o zaman beni kimse tutamaz burak ve umutu görmek istemiyorum o mevkide

rahat ol bence Damiao gelecek mesela. Forvet alırlar çünkü illaki taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorlar. Hem burakın sakatlık sorunu var sırf bunun için bile alırlar
bende öyle düşünüyorum haberi bile çıkması kötü bunun kim yazdıysa twitterda abartmış

Carillo ve Remy hala gelmedi mi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Transfer bubhaftasonu kapan buraklar devam

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

bende öyle düşünüyorum haberi bile çıkması kötü bunun kim yazdıysa twitterda abartmış
Bence arkadaş troll , ergen duyumculardan okumuş da yazmıştır. Yönetime yakın olan duyumcuların hemen hemen hepsini biliyorum twitterde ve onlarda tık yok. Yani rahat ol yok öyle bir şey.

Bize bir degil, iki forvet lazım. Kazma Burak ve Umut la topu ilerde tutamıyoruz. Top duvara çarpmış gibi geri geliyor. Ve takım bundan dolayı sürekli baskı yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt