Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın isi zor sakatlıklar kart sınırındakiler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açiklamalarina göre dedikleri KANAT OYUNCUSU yarin belli olur, büyük ihtimal : BENITEZ

Gozdelinho yine bildi gidecekler var diyordu
Birine sağlam veriyor ama kime

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamitde yolcu gibi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 yaşındaki Bebe banko zirkovic ama onunda sözleşmesi bitiyor
Demekki neymiş iyi oyuncu bulmak zor değil bu havuzda

benitez de pek içime sinen oyuncu tipi değil ama inş faydalı olur, ama forvete kesinlikle önemli pato kesin açıklandımı ki? Bir içime sınmeyen damiao olmayacak ona biraz sevindim. sadece 2 transfer mi yapılacak 3 mu onu tam anlayamadım?

Beniteezzzzzzzzzz harika bir calim Sneijdere Verdi Sneijdeeer bekletmeden Benitezi yolladi Beniiiiiiiteeeeeez mükemmel bir gol. Kaleci Itandjenin üzerinden asirtiyor Benitezzzzz

Ismi kulaga hos geliyor beyler

al işte adam ağzındaki baklayı çıkardı .genç oyuncuları şimdiki tecrübeli oyunculara yardımcı olsun ve sonra onların yerini alsın diye alıyorz dedi. kendim duydum siz damiao falan gelmeyeceğine sevinin. 22 yaşındaki çocuğu burakın yerine koyacak siz de inandınız. Adamlar resmen yedek alıyor . Almayın..

Moderatör tarafında düzenlendi:
EMRE MOR (18 yasinda, FC NOrdjaelland'da oynuyor) için Denizli çok israr etmis ama olmamis, malesef çok büyük bir yetenek, sag kanat

Durumlari iyi degil beyler. Denizlinin aciklamalari harbiden B*k gibi

Gozdelinho yine bildi gidecekler var diyordu
Birine sağlam veriyor ama kime

Bu mu yani? Şeref Aydın verdiğinde neden aynı cümleleri kurmadınız. Farkında olacak kadar ayık mısınız bilmem ama hem sexist ayrımcılık yapıyor hem de bilip bilmeden belki de bir insanın namusuna iftira atıyorsunuz. Bu akdar kolay mı? Tanıyor musun bu insanı da bu yargı cümlesini kuruyorsun kolayca.

Ayıp. Yapmayın, etmeyin. Forumda sıkılmıyor insanlar diye tadını kaçırmayın.

benitez de pek içime sinen oyuncu tipi değil ama inş faydalı olur, ama forvete kesinlikle önemli pato kesin açıklandımı ki? Bir içime sınmeyen damiao olmayacak ona biraz sevindim. sadece 2 transfer mi yapılacak 3 mu onu tam anlayamadım?

En az 2 transfer ! Hatta M.Denizli tarihi bile verdi. Muhtemelen...

Biri yarin açiklanacak.

Digeri hafta sonundan itibari.

al işte adam ağzındaki baklayı çıkardı .genç oyuncuları şimdiki tecrübeli oyunculara yardımcı olsun ve sonra onların yerini alsın diye alıyorz dedi. kendim duydum siz damiao falan gelmeyeceğine sevinin. 22 yaşındaki çocuğu burakın yerine koyacak siz de inandınız. Adamlar resmen yedek alıyor . Almayın ********************* gazatesi
Bu kadar darlık içinde yıllık 3 m€ üstü alan bir adam varken kimse onu kesmeye cesaret edemez ünal başkanı severim ama geçmişte yaptığı hatalar geleceğimizi inanılmaz etkiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt