Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözdelinho veriyor muymuş

Twitterda dönen iddialar doğru o zaman

ulan tarıkla erkan zenginin kardeşi evlenmedi mi daha geçen hafta :D dedikodu çıkarmayın gözdeyle beraber diye :D

benitezi hiç canlı izlemedim. ama videolarından anladığım kadarıyla brumadan bir fazlası yok gibi. fizik olarakta çöp gibi. ne bilyim hiç içime sinmedi bu isim :S

Şu açıklamalar üstüne hala hoca Burakı kesmemel için böyle , Umut için şöyle yok yedek alıyor diyenler var. Adam daha ne desin , Hamza gibi bulursak alacağız demesini mi isterdiniz. Realist ama umut veren bi konuşma fazlası hayalperestlik olur , bence harika bi toplantı

Yazık burda bazı arkadaşlar adamı gömmek için anlamsız anlamsız yorumlara giriyor bkz:Sırdaş Kasımoğlu utanmalısınız bence.

Yıl da 3.5 alan Burak'ı yedek bırakıp 26-27 li yaşlarda 2 ve üstü para alıcak bi adamı alırsan UEFA tepene biner

Gozdelinho böyle bir haber paylastigina göre..... TARAK CAMDAK gidici OOOOF BE GUZEL BIR HABER :D

Şu açıklamalar üstüne hala hoca Burakı kesmemel için böyle , Umut için şöyle yok yedek alıyor diyenler var. Adam daha ne desin , Hamza gibi bulursak alacağız demesini mi isterdiniz. Realist ama umut veren bi konuşma fazlası hayalperestlik olur , bence harika bi toplantı

Yazık burda bazı arkadaşlar adamı gömmek için anlamsız anlamsız yorumlara giriyor bkz:Sırdaş Kasımoğlu utanmalısınız bence.

Yıl da 3.5 alan Burak'ı yedek bırakıp 26-27 li yaşlarda 2 ve üstü para alıcak bi adamı alırsan UEFA tepene biner

İyi o zaman 10 kisi oynamaya devam edelim. Bu sene zaten gitti. Gelecek yillari da cöpe atalim.

O Burak yedek kalmazsa zaten UEFA'nın binmesine gerek yok. Burak bey zaten yeterince takımın içine ediyor.

benim 19 yaşındaki genç kardeşim, adama forvet transferi soruyorlar ve denizli önceliğimiz orası değil ama listede var diyor. Eğer Burak gol kaçırdığında sen bir kötü yorum yaparsan kalbini kırarım

Edebinizle takılın, fazla ses çıkarmıyoruz diye ölçüyü kaçıranlar var.

Mustafa Denizli: Gerçekleşmeyen transfer Fransa'dan.

En az 2 transfer ! Hatta M.Denizli tarihi bile verdi. Muhtemelen...

Biri yarin açiklanacak.

Digeri hafta sonundan itibari.

Benim anlamadığım olay şu, konoplanka alacaktık hamza istemedi , demişti başkan bir canlı yayında 2 3 önemli isim vardı dedi, ozaman diyelim hamza istemedi şimdi neden o ayarda futbolculara bakmıyoruzda daha kendini kanıtlamamış ucuz oyunculara göz çeviriyoruz?

Benitez değeri 250 k gösteriliyor videolarındada bakıldığında öyle ahım şahım bir videosu bile yok,normalde videolar harika oyuncu pazarlar bunda oda yok. Partizandaki çoçuk kalitesi belli, eğer sene başında konoplayanka gibi isimleri hamza istemedi diye almıyorsan ozaman gideceksin zirkoviç gibi brugdeki çoçuk gibi isimleri almak varken.. Ne diye 2 milyon e çöpe atayım.

Benim hayat felsefem kıyafet alırkende 20 tl ye 5 çeşit pantolon alacağıma gider 110 tl verip 1 tane alırım. Çünkü biliyorum ki o 20 tlılık mal ya rengi açacak ya dıkışleri sökülecek ve muhattap olacağın kimsede olmayacak. 20 tl çöpe atılacak.

Ünal aysalın o kafasını beğeniyordum. Bu adam bildiğin ölücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt