Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fathi terim senide adam sandık o da ayrı dava hay burağa benn.. forvet alamıyoruz mis gibi pato elden gitti damiao da gidicek

Ömer'e katılıyorum Euro 2016'da rezil olmak istemiyorsak Fernandao Milli takıma çağrılmalı. Ama o da zor sanırım en az 5 sene Türkiye'de olması gerekiyor.

Bakın bu taraftar şampiyon olduğumuz gün bas bas bağırdı transfer yapın eğer bu kadroyla devam edersek ilk yarıda çift haneli puan farkı yeriz diye nitekim öyle oldu. Yine söylüyoruz bu takıma adam akıllı pivot santrafor alınmaz ise 3.lük bile hayaldir.

Okuyan vardır burayı umarım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görev süresi boyunca bizi tepeden almak için herşeyi yapan Demirören ve çok iyi geçirdiği 2 sezona rağmen tüpçünün adamı olmayı seçen Fatih Terim euro 2016'da forvet sıkıntısı çekmesin diye Burak'ı göndermiyo, yerine adam bile almıyoruz. İşte vefa budur!

busene ister istemez gözden çıkarılmış olabilir yönetim ve hoca gözünde. açıklayamasalarda sonraki sezona yatırım yapıyor olabilirler. aslında belkide doğrusu bu tamam inanıyoruz hertürlü mucizeyi daha evvel gerçekleştirdik ama 10 puan farkta az değil.
Uefa neden olmasin ağa.

Hamza olsa gurayi almıştık o ne bilir sisto benitez falan

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse ben kaçiyorum, as takim için FORVET transferi yapilmiyacak herhalde pis pis sinirlendim.

:90:

Basın toplantısının video su varmı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt